xcounter
Calendar Icon

Чи покращиться ситуація з відключеннями світла навесні: у ДТЕК засмутили українців

Закінчення опалювального сезону не призведе до суттєвого покращення ситуації з відключеннями електроенергії в Україні. Про це під час інформаційного телемарафону заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук. За його словами, обсяг генерації в Україні навесні принципово не зросте.

"Я, чесно кажучи, не думаю, що ситуація принципово поліпшиться, тому що з одного боку буде зменшення споживання, тому що буде тепліше, але з іншого боку почнуться планові ремонтні роботи, які зараз не робляться. І це значить, що принципово обсяг генерації в Україні не збільшиться", - сказав Сахарук.

Він зазначив, що відновлювати енергетичну інфраструктуру після кожного обстрілу стає все складніше.

"Тому чекати, що прийде квітень і все буде на 100% гарно, не можна. Ми ж розуміємо, що після кожного обстрілу все важче і важче відновлювати об'єкти енергетики, бо вони стають все більш вразливими", - повідомив Сахарук.

Нагадаємо, 14 січня російські окупанти завдали по території України 57 ракетних та 3 авіаційних удари. Для завдання ракетних ударів по Києву та інших населених пунктах України ворог застосував зенітні керовані ракети С-300/С-400. За даними ДТЕК, через вчорашній ворожий ракетний обстріл об'єктів енергетичної інфраструктури в Україні будуть застосовувати не лише планові, а й аварійні відключення електроенергії, які будуть тривати не один день.

Читайте також: Ракетний удар росіян по багатоповерхівці в Дніпрі: кількість загиблих знову зросла (фото, відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини