xcounter
Calendar Icon

Росія має відчути всі "смаки" бойових дій: військовий експерт пояснив, як Україні це зробити

17.01.2023 14:24 (Оновлено 17.01.2023 в 14:24)

Нещодавно було зафіксовані запуски російських ракет з північного напрямку по території України. При цьому Генштаб не уточнив, про яку країну йдеться, коли говорив про північ: про Білорусь чи РФ. Військовий експерт Сергій Згурець в інтерв'ю УНІАН заявив, що Росія порушує правила війни, завдаючи ударів по цивільних об'єктах в Україні. Тож і відповідь з нашого боку має бути суворою.

Експерт каже, що цілком логічно думати про перенесення "центру тяжіння" на територію противника. Він нагадав, що свого часу про це говорив і Залужний:

"В принципі, перенесення центру тяжіння на територію противника не суперечить поточній ситуації. Свого часу про це говорив і Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Росія, врешті, повинна відчути всі "смаки" бойових дій. Її територія повинна бути так само під ударом".

Згурець каже, що, ймовірно, потрібно зробити заяву про те, що у разі підтвердження факту використання нових ракет проти України вона ухвалюватиме рішення про знищення всіх ЗРК, розташованих на території РФ та Білорусі. Дані із супутника у цьому допоможуть.

"Маємо почати робити цю роботу, а вже потім те, що прилітатиме, закривати комплексами Patriot", - додав військовий експерт.
Читайте також: "Маленький самотній півень": політолог пояснив, чому на різдвяній службі замість Путіна був двійник
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини