xcounter
Calendar Icon

З’явились "потєрі": у аеропорти РФ почали прибувати труни з ліквідованими солдатами (відео)

Близько 100 трун із ліквідованими російськими окупантами на війні в Україні прибуло до Новосибірська. Відео з дерев’яними домовинами із прикріпленими на них свідоцтвами про смерть опублікували у пропагандистському телеграм-каналі "Любити Новосибірськ".

"На відео з аеропорту Толмачово сотня трун із прикріпленими свідоцтвами про смерть. На деяких вказано регіон або населений пункт для подальшого відправлення вантажу", - йдеться у повідомленні.

Звісно ж, що це менша частина ліквідованих на українській землі окупантів. Більшість російських військових вважається зниклими безвісти, щоб не виплачувати компенсацію вдовам та матерям "могілізованих" росіян.

Читайте також: У Криму окупанти цілодобово спалюють своїх "двохсотих" у крематорії

Нагадаємо, що у Криму окупанти цілодобово спалюють своїх "двохсотих" у крематорії, щоб приховати великі втрати. Біля крематорію в районі населеного пункту Красна Зорька Сімферопольського район спостерігається постійна черга військових автомобілів РФ кількістю до 10 одиниць. При цьому послуги з кремації цивільним не надаються.

Раніше також стало відомо, що Навіть не перевіряють, кого спалюють: російські військові активно використовують мобільні крематорії
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини