xcounter
Calendar Icon

"Будуть московити якісь": Путін заговорив про розвал Росії

Президент Російської Федерації Володимир Путін назвав нову мету "злого" Заходу. Політик заявив, що нібито західні лідери хочуть "розкасувати колишній Радянський Союз і його основну частину - Російську Федерацію".

"Якщо ми підемо цим шляхом, я думаю, що долі дуже багатьох народів Росії, і перш за все, звичайно, російського народу, можуть кардинально змінитися, ну просто кардинальним чином. Я не знаю навіть, чи зможе зберегтися такий етнос як російський народ в тому вигляді, в якому є сьогодні. Ну будуть московити якісь там, уральці і так далі. Це ж все в планах було, ці плани вони викладені на папері", - заявив Путін в інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Росія 1".

За його словами, нібито Росія на це довгий час закривала очі, щоб вибудовувати партнерські відносини.

"Просто ми в умовах вибудовування відносин намагалися про це з міркувань партнерських не говорити. Але це ж все є, це ж все написано, на папірці все написано. Ну а тепер, коли їх спроби переробити після розвалу Радянського Союзу світ виключно під себе довели ось до такої ситуації, ну звісно ми змушені на це реагувати", - підсумував російський президент.
Читайте також: Путін втрачає владу: опозиціонер Гудков назвав ознаки (відео)
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини