xcounter
Calendar Icon

Особу захисника, якого розстріляли окупанти після слів "Слава Україні", встановили

07.03.2023 10:42 (Оновлено 07.03.2023 в 13:31)

Вдалось розшукати родину українського військового, якого російські окупанти розстріляли впритул після слів "Слава Україні!". Але потрібен час для підтвердження. Про це повідомила журналістка Софія Кочмар-Тимошенко.

"Шість членів родини впевнені, що це їх брат і син. Я вже була в дорозі до них, але сестра каже: "Мамі дуже погано, просимо тиші". Я поважаю їх право. І теж усіляко сприяю пресофіцерам і командирам знайти його. Бо, як на мене, от саме зараз це право спецслужб і ЗСУ з‘ясувати правду і сказати те, що можна. Наступне випробування - це знайти локацію і тіло", - розповіла Кочмар-Тимошенко.

Наголосимо, що офіційних підтверджень від Генштабу наразі немає, але у соцмережах масово повідомляють, що загиблим Героєм був зниклий безвісти у лютому 40-річний Тимофій Шадура.

"За попередніми даними, загиблим є військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Тимофій Миколайович Шадура. Тимофій Шадура вважається зниклим безвісти з 3 лютого 2023 року після бойових дій в районі міста Бахмут", - повідомляє 30-та окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького.

Читайте також: Масове поховання в Ізюмі: серед закатованих - відомий письменник, на якого натравили росіян місцеві колаборанти
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини