xcounter
Calendar Icon

Можливості для молоді в IT: стартувала реєстрація на участь у конкурсі інноваційних технологій

14.03.2023 15:52 (Оновлено 23.03.2023 в 11:01)

Відкрито реєстрацію на участь у конкурсі інноваційних технологій «Кубок Костянтина Кошкіна» - 2023. На конкурс подає свої роботи наукова та творча молодь, переможці за традицією отримають нагороди.

Цьогоріч конкурс проводиться у чотирьох номінаціях:

  • інтернет речей (Internet of Things, ІоТ);
  • software development (web, desktop, mobile);
  • управління ІТ-проєктами;
  • розробка чат-ботів.

Тематика максимально розгалужена. Повний перелік тем для конкурсних проєктів (робіт) дивіться на сайті Кафедри інформаційних управляючих систем та технологій.

Ось лише кілька тем:

розробка програмного забезпечення (освіта, спілкування, розваги, бізнес-застосування, розвиваючі та навчальні ігри, новини, музика, спорт тощо);

розумний будинок, розумні речі (пристрої, гаджети і девайси), медицина (пристрої та програми для ранньої діагностики і реабілітації пацієнтів), транспорт (засоби для оснащення транспорту штучним інтелектом); розумне місто, автоматизація у галузі сільського господарства.

Умови участі

Реєстрація для участі у конкурсі не пізніше 20 травня 2023 року.

Конкурсні проєкти надсилаються не пізніше 20 травня 2023 року на електронну адресу [email protected], або прикріплюються одразу до реєстраційної форми.

Конкурс проводиться у два етапи:

  1. Рецензування робіт 22 травня – 11 червня 2023 року;
  2. Проведення підсумкової науково-практичної конференції, очно або дистанційно у форматі інтернет-відеоконференції, 12-18 червня 2023 року.

На другому етапі час демонстрації прототипу системи не повинен перевищувати 10 хвилин (5-7 хвилин - демонстрація, 3-5 хвилин - відповіді на питання).

Усі подробиці на сайті Кафедри інформаційних управляючих систем та технологій.

Прес-секретар організаційного комітету Конкурсу Олена Маршак Telegram, Viber +38 (063) 146 32 53, e-mail: [email protected]

Довідка

Конкурс «Кубок Костянтина Кошкіна»започаткували в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова, на базі якого діє потужний Навчально-науковий інститут комп'ютерних наук та управління проєктами. К.В.Кошкін був директором інституту, Лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки, засновником кафедри інформаційних управляючих систем та технологій. Захід проходить за підтримки миколаївського мера і компаній-партнерів.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини