xcounter
Calendar Icon

Пропагандистка Симоньян раптово визнала, що "референдуми" РФ в Україні фейкові (відео)

20.03.2023 15:46 (Оновлено 20.03.2023 в 15:50)

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян почала відпрацьовувати нову методичку з Кремля. Вона раптово визнала, що російські "референдуми" в Херсонській та Запорізькій областях фейкові. Виходячи з цього, вона "пропонує" черговий варіант "компромісу" із Україною. Після чого каже, що сама на цей "компроміс" не погодилась би.

В ефірі російського телеканалу ТВЦ пропагандистці примарилось, що окупанти можуть провести по всій Україні "чесні і чисті" референдуми, на яких місцеві жителі мають висловитись, чи хочуть вони приєднається до Росії або ж залишитися в Україні.

"Наприклад: проводиться "референдум", заморожуються бойові дії, зупиняються в тій точці, де вони є зараз, обома сторонами. І проводяться найчесніший, найчистіший референдум у регіонах України з одним питанням: "За умови закінчення бойових дій ви хочете залишатися у складі України чи Росії?", — сказала вона.

Симоньян додала, що за підсумками "референдуму" ті, хто хоче в РФ, "переходять до складу Росії". Вона уточнила, що такий "референдум" має бути проведений "по всій території України". І вишенька на торті - знову пригадала місто Лева. Симоньян сказала, що звісно Львів висловиться проти РФ, але він їм і не потрібен.

"У Львові скажуть: "Не хочемо". Будь ласка, залишайтеся там — нам і не треба ніякого Львова. А що скажуть у Запоріжжі та в Херсоні — ми послухаємо", — висловилася пропагандистка.

У коментарях під цим відео з Симоньян українці з нетерпінням чекають повернення Криму. Мовляв, за кілька місяців пропагандистка й там запропонує провести "найчесніший, найчистіший референдум".

До речі, 18 березня, у дев'яту річницю анексії Криму, пропагандистка Симоньян заявила, що вона і всі росіяни чекають на тріумфальне літо цьогоріч. Але ж і українці чекають, і дочекаються.

"Яка ж це була радісна весна! І яке ж тріумфальне ми всі чекаємо літо. Дай Бог", - наверзла пропагандистка.

Читайте також: У Криму окупанти цілодобово спалюють своїх "двохсотих" у крематорії
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини