xcounter
Calendar Icon

У ЗСУ пригрозили Telegram-каналам, які розкривають рух БПЛА та ракет

22.03.2023 21:37 (Оновлено 22.03.2023 в 21:37)

Проти Telegram-каналів, які розкривають рух російських БПЛА та ракет, найближчим часом будуть ухвалені серйозні рішення. Не виключено, що навіть будуть відкривати кримінальні справи. Про це повідомив речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

"Найближчим, можливо, часом будуть прийняті серйозні рішення, можливо, навіть будуть відкривати навіть кримінальні справи, якщо буде підстава для цього, тому що деякі Telegram-канали в режимі реального часу подають інформацію про рух БПЛА чи ракет", - розповів Ігнат.

За його словами, незрозуміло, звідки деякі Telegram-канали отримують скриншоти з систем віраж-планшетів, на зображеннях яких вказується час та місце перебування БПЛА, або зникнення БПЛА з радарів.

«Я хочу звернутися із проханням й попередити адміністрації, які ведуть ці сторінки, що це злочин проти України, що це інформування ворога щодо маршруту руху цих ракет, і будуть вживатися всі заходи, матеріали вже передані в певні органи…", - сказав Ігнат.

Як відомо, Служба безпеки України нагадувала про заборону знімати та оприлюднювати відео наслідків влучань ворожих ракет і дронів по військових об’єктах і цивільній критичній інфраструктурі.

Читайте також: Росія вичерпала запаси іранських дронів-камікадзе, - британська розвідка
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини