xcounter
Calendar Icon

Ворожі Shahed поцілили у табір "Вікторія" в Одесі: фото та відео наслідків

19.04.2023 14:25 (Оновлено 19.04.2023 в 14:25)

Сьогодні вночі російські військові здійснили атаку по Одещині ударними БПЛА типу Shahed-136 з боку Азовського моря. Начальник Одеської РВА підтвердив влучення по об'єкту громадської інфраструктури.

Станом на зараз з’явились подробиці нічної атаки: ворог поцілив у дитячий відпочинковий комплекс. ОК "Південь" показали наслідки нічного удару по сумнозвісному табору "Вікторія" в Одесі. Як відомо, у ніч з 15 на 16 вересня 2017 року у "Вікторії" сталась пожежа, внаслідок якої загинули троє дітей.

Нічна атака дронами-камікадзе на Одесу була направлена на пошук та знищення систем ППО, розповіла керівниця пресцентру Сил охорони та оборони "Півдня" Наталя Гуменюк.

"Була така групова атака кількома заходами, щоб спровокувати роботу ППО", — пояснила речниця ОК "Південь".

Третя хвиля пусків спрацювала по інших цілях: ураження об’єкта рекреаційної інфраструктури — нагадування про те, що побережжя є небезпечною зоною.

У свою чергу речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук наголосив, що в Одесі можуть закрити всі морські узбережжя для відпочинку.

"Потрапляння у будівлі курортної сфери говорять про те, що курортного сезону знову цьогоріч не буде. До настання нашої перемоги ми будемо говорити про розмінування акваторії Чорного моря. Публічного доступу до пляжів Одеси не буде. Ми маємо дати можливість людям відпочивати. І, перш за все, захисники мають отримати певний перелік послуг. Великих концертів не буде. "Танців на кістках" не буде", - резюмував Братчук.

Читайте також: Прив'язують до дронів розривні гранати: що відомо про нову тактику росіян для масових жертв
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини