xcounter
Calendar Icon

Український аналог HIMARS може знести Кримський міст, - Жданов

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував сюжет пропагандистів про те, за допомогою якої зброї ЗСУ можуть знищити Кримський міст. У своєму YouTube-каналі він зазначив, що його потішила реакція російських пропагандистів і їхні роздуми на тему того, чи знесе ОТРК "Сапсан" Кримський міст.

Йдеться про сюжет Ольги Скабєєвої та її чоловіка Євгена Попова, які назвали ракетний комплекс "Сапсан" аналогом американського HIMARS.

"Що стосується ракети ATACMS - це 300 км, а якщо брати комплекс "Сапсан", то за технічним завданням він має бити на 480 км гарантованих... Ці дві ракети — балістичні. У РФ на сьогодні немає комплексу, який зміг би боротися з балістичними ракетами. С-400 - це поліпшені С-300. С-300 з балістичними не бореться. Ми це перевірили на практиці, на власній шкірі... Якщо ATACMS полетить, то її вже ніхто не зупинить. Або "Сапсан", або ATACMS", — зазначив експерт.

Також Жданов відповів на запитання, чи можуть американські Tomahawk знищити Кримський міст. Військовий експерт це підтвердив, проте залишається відкритим питання: де ЗСУ взяти такі ракети?

Читайте також: "Все йде за графіком": Буданов підтвердив свій прогноз щодо звільнення Криму навесні
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини