xcounter
Calendar Icon

Око за око: Тараса Чорновіла​ облили сечею​, зеленкою і викинули у смітник, бо попереджали (відео)

13.06.2023 12:04 (Оновлено 13.06.2023 в 12:04)

Екснардепа Тараса Чорновіла облили сечею, зеленкою та викинули у смітник. Повідомляється, що "сміттєва люстрація" відбулась сьогодні на столичних Позняках.

Як відомо, два тижні тому син видатного українського діяча В'ячеслава Чорновола втрапив у гучний скандал. Він розкритикував керівницю медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" та наречену загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла Аліну Михайлову, назвавши її "підолігархічною ш*арою".

29 травня Чорновіл опублікував допис у своєму телеграм-каналі з фрагментом інтерв'ю Аліни Михайлової журналістці Яніні Соколовій. У своєму дописі він обурився, що буцімто "зелено-ватних мразот" запрошують на передачі, а "чесним людям" і слова не дають сказати. Далі Чорновіл перейшов на особистості, назвавши військовослужбовицю "ш*арою", та почав бідкатися, що навіть у ті канали, що не потрапили до національного марафону, запрошують "зелених" людей.

"Мені цікаво, а ця Соколовська для "урівноваження позицій" не хоче запросити в ефір на 5 каналі, скажімо, Портнова чи медведчука? Зараз ця вся мерзота повністю заповнює їхній зелено-ватний телемарафон, куди нормальним чесним людям доступу фактично нема, то давайте зробимо так, щоб ще й обмежені Зеленським у трансляції канали також тільки зелених та підолігархічних шмар показували. Це ж яка "загальнонаціональна єдність" появиться!", - написав Чорновіл, прикріпивши до свого допису уривок з інтервʼю Михайлової.

Цей допис викликав шалену порцію хейту. Тому Чорновіл згодом допис видалив і намагався виправдатися. Мовляв, конкретно Михайлову не ображав, а писав виключно про "тенденції".

Тоді ж активіст Сергій Стерненко попередив:

"Тарас Чорновіл наполегливо простить усіх небайдужих громадян, які впізнають його пику на вулиці, натовкти її. Це варто було зробити ще за його службу Януковичу, але зараз Тарас дає окремий привід, намагаючись принизити бойового медика та кохану Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі" Аліну Михайлову. Якщо він не принесе найближчим часом щирі публічні вибачення, то я йому не заздрю".

Аліна Михайлова вже відреагувала на сьогоднішні події. Каже, вдячна, що серед українського народу "досі є багато небайдужих і принципових громадян".

Нагадаємо, що у грудні 2004 року Тарас Чорновіл став довіреною особою кандидата в президенти України Віктора Януковича і керівником його виборчого штабу. На той момент це викликало подив патріотичних сил, політика навіть назвали "зрадником", а громадська організація "Пора" визнала його переможцем у номінації "Зрадник року".

Також у 2004 році після того як події Помаранчевої революції привели до переголосування другого туру президентських виборів, саме Чорновіл очолював передвиборний штаб Януковича.

Читайте також: Лукашенко за рік віддав Росії понад 130 тонн боєприпасів
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини