xcounter
Calendar Icon

Тіла розстріляних у Бердянську підлітків окупанти повезли у Мелітополь

03.07.2023 09:36 (Оновлено 03.07.2023 в 09:39)

Тіла Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова, яких російські військові застрелили у Бердянську, окупанти повезли до Мелітополя нібито для проведення експертизи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила координаторка в організації "Медійна ініціатива за права людини" Ольга Решетилова.

Поховати хлопців мали 29 червня, але прощання не відбулось, як і саме поховання.

"Сім'ї чекали на дозвіл слідчих забрати тіла з моргу, проте так його і не отримали. Натомість увесь день морг був оточений військовими. 30 червня стало відомо, що тіла нібито повезли на експертизу в Мелітополь", - написала Решетилова.

За словами правозахисниці, таким чином росіяни намагаються приховати сліди своїх злочинів.

"... по характеру уражень очевидно, що було вчинене вбивство, що в хлопців стріляли прицільно і на ураження", - написала вона і додала, що всі дії злочинців відомі і зафіксовані, тож приховати уже нічого не вдасться.

Нагадаємо, що в окупованому Бердянську 16-річний Тигран Оганнісян і 17-річний Микита Ханганов вступили в бій з окупантами і знищили військового РФ та колаборанта-поліцейського. Після перестрілки загарбники заявили про "ліквідацію" хлопців.

У вересні 2022 року окупанти викрали Тиграна з дому і пʼять днів жорстоко катували. "Слідчі" готували справу до суду, обвинувачуючи Микиту і Тиграна у підготовці диверсії.

Читайте також: Російські снайпери стріляли в серце і голову: з'явилися подробиці загибелі юних партизанів у Бердянську
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини