xcounter
Calendar Icon

Громадян Ізраїлю просять терміново покинути Туреччину і приховати єврейські символи

17.10.2023 23:13 (Оновлено 17.10.2023 в 23:13)

Рада національної безпеки Ізраїлю закликала усіх ізраїльтян, які перебувають у Туреччині, якнайшвидше покинути її. Заяву публікує видання Ynet.

Попередження про потенційну небезпеку підняли на найвищий рівень. Громадянам, які залишаються в Туреччині, рекомендують максимально скоротити перебування в громадських місцях, дотримуватися "скромності" щодо ізраїльських і єврейських символів, а також уникати відвідування єврейських місць.

Також випущено предпупреждение про поїздки в Марокко.

"Є побоювання, що мотивація терористичних елементів і окремі погрози вчинити напади на ізраїльтян в різних країнах світу зростуть", - додали в Раді нацбезпеки.

Тим часом просто зараз турки почали збиратися на стихійний мітинг біля ізраїльського консульства. Президент Туреччини Ердоган звинуватив Ізраїль. Також пішли підпали ізраїльського посольства в Аммані (Йорданія), там почалися заворушення. Протести проти Ізраїлю проходять також у Лівані.

Це відбувається після того, як в Секторі Газа ракета влучила у лікарню. Там щонайменше 500 загиблих. Також повідмоляється про 600 поранених. Терористичний ХАМАС звинуватив у цьому Ізраїль. ЦАХАЛ відповів, що "Ісламський Джихад" відповідальний за невдалий запуск ракети, яка влучила в лікарню в Газі.

Читайте також: ХАМАС в Ізраїлі вирізав з утроби матері немовля
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини