xcounter
Calendar Icon

Через атаку на Київстар не працює частина банкоматів та терміналів "Ощадбанку"

Ощадбанк попередив про можливі перебої в роботі банкоматів, самообслуговування та POS-терміналів через хакерську атаку на мережу "Київстар". Хоча мобільні сервіси залишаються стабільними, клієнти можуть відчувати проблеми зі зв'язком.

"Деякі банкомати, термінали самообслуговування та POS-термінали банку можуть не працювати через відсутність зв’язку. Наші партнери з компанії "Київстар" роблять все для вирішення технічних питань", - повідомили в банку.

Сервіси Ощаду, які пов’язані з мобільним оператором, працюють стабільно.

За останніми данними, мінімум через добу зможуть відновити роботу "Київстару". Як зазначив фахівець зі зв'язку Сергій Флеш, те, що сталося, не було ще ніде і ніколи за масштабом за всю історію мобільного зв'язку і не лише в Україні.

Через збій "Київстару" не працює система оповіщення в Бучі, Ірпені, Вишневому, Березані, Сквирі, Ржищеві, Таращі, Володарці та Гірській тергромаді (Бориспільській р-н). Також є точкові відключення системи оповіщення в м. Бориспіль і ще в 75 населених пунктах. В усіх цих населених пунктах сигнал "Повітряна тривога" дублюється іншою системою оповіщення.

У тих населених пунктах, де є проблеми з роботою системи, будуть працювати екіпажі патрульної поліції та ДСНС. Вони через гучномовці сповіщатимуть про повітряну небезпеку. Крім того, на Київщині функціонують Пункти незламності, обладнані точками доступу Wi-Fi. Там мешканці пристоличного регіону зможуть приєднатися до мережі Інтернет.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини