xcounter
Calendar Icon

Воєнних ресурсів в нас залишилось рівно на 2 місяці, – Арахамія

Голова фракції правлячої в Україні партії "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія вважає, що мобілізація в Україні не відбудеться без демобілізації. Про це він заявив в інтерв'ю східноєвропейському бюро Report.

За його словами, Україна шукатиме можливості фінансування нової мобілізації за рахунок внутрішніх джерел, оскільки ситуація із зовнішнім фінансуванням досить складна.

"Нещодавно Євросоюз прийняв програму в 50 млрд євро терміном на 4 роки. Тобто ми маємо певні фінансові кошти на майбутні 4 роки. Минулого тижня я був у США і став свідком підтримки України. Однак усередині ще залишаються невирішеними питання, пов'язані з кордоном", - пояснив він.

На думку глави фракції, США у найближчі два місяці проголосують за надання допомоги Ізраїлю, Україні та Тайвані.

"У нас вистачить ресурсів на два місяці, тому ми почуваємося в безпеці. Щодо фінансування нових хвиль мобілізації, то без демобілізації вона не відбудеться. На оснащення та навчання людей, які беруть участь у мобілізації, будуть потрібні додаткові витрати. У цьому питанні у нас також є союзники. Під час підготовки до контрнаступу у нас було понад 200 тисяч кваліфікованих солдатів. Деякі з них пройшли навчання у Румунії, Франції, Італії, Іспанії та інших зарубіжних країнах. За наявними домовленостями, навчання проводилися за рахунок цих країн", - сказав Арахамія.
Читайте також: "...Або війна вб'є нас усіх": Захисник про те, що Україна запізнюється на півроку з мобілізацією
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини