xcounter
Calendar Icon

У Бєлгороді посилюється паніка через вибухи та дрони-камікадзе: приліт по ЖК, мертві росіяни (фото, відео)

14.03.2024 16:51 (Оновлено 15.03.2024 в 21:53)

У Бєлгороді та Бєлгородському районі рф не стихає сирена, приблизно о 15:45 у місті знову було чути потужні звуки вибухів.

Місцеві ЗМІ повідомляють про приліт артилерії по житловому комплексу у селищі Бєловське Бєлгородській області. Губернатор Вячеслав Гладков повідомив про двох загиблих росіян.

Кількість постраждалих внаслідок обстрілів продовжує зростати. Пишуть, що у селі Глотове двоє отримали поранення через атаку дрону-камікадзе. У одного чоловіка контузія, у другого — контузія та осколкове поранення руки.

Добровольці РДК і ЛСР закликають жителів Бєлгородської та Курської областей РФ не чекати на допомогу від російської влади. У спільній заяві "Російського Добровольчого Корпусу", "Легіону "Свобода Росії" і "Сибірського батальйону" йдеться про те, що росіяни повинні негайно евакуюватися самотужки, щоб не потрапити під удари повстанців, які наступають, і урядових військ, які їм протистоять.

Тим часом у соцмережах з’явились відео, як цивільне населення тікає, а автобуси готуються вивозити місцевих. Як стверджується, це кадри з Грайворона Бєлгородської області. Утім, українці сприйняли це відео як ворожу ІПСО.

Читайте також: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила подію, після якої РФ не обстрілюватиме ракетами Україну
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини