xcounter
Calendar Icon

Обстріл Харкова уночі вбив вже 7 людей: відео наслідків масштабної ворожої атаки

Кількість загиблих внаслідок російського обстрілу Харкова зросла до 7 осіб. Ще 11 людей отримали поранення. Харків атакували з С-300 після опівночі. Про це повідомив начальник Слідчого управління Сергій Болвінов.

"Ворог знову бив двічі - прицільно по житлових багатоповерхівках, дитячих садочках та цивільній інфраструктурі. Другий обстріл почався менше ніж за пів-години після першого. Повністю зруйнована автозаправна станція, пошкоджені лінії електропередач. Посеред побитих дев'ятиповерхівок - дві вирви, розміром 5 на 5 метрів", - повідомив Болвінов.

Мер Ігор Терехов уточнив, що пошкоджень зазнали 3 гуртожитки, 2 дитсадки, 2 школи, кілька десятків крамниць. Вибитих за раз вікон нарахували вже понад 3600.

Як повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, наймолодшому постраждалому 23 роки, хлопець отримав вибухову травму та уламкові поранення. У середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років. Інші постраждалі - з легкими пораненнями.

Читайте також: "Священна війна" до повного знищення України: РПЦ МП створила для росіян нову ідеологію
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини