xcounter
Calendar Icon

Майстер-клас по здачі в полон до ВСУ показав голий окупант (відео)

Військовий РФ здався в полон бійцям ЗСУ майже повністю роздягнувшись, тим самим показуючи, що сюрпризів від нього чекати не варто. Відповідне відео опублікував журналіст Юрій Бутусов.

Він зазначив, що російський окупант майже повністю роздягнувся і під пильним наглядом оператора безпілотника буквально ввалився на позиції українських бійців.

"Цей російський військовослужбовець дав справжній майстер-клас зі здачі в полон українським захисникам. Практично повністю роздягнувся, показавши, що сюрпризів від нього чекати не варто, і під пильною увагою оператора дрона буквально вкотився на наші позиції, одразу ж отримавши воду і, головне, безпеку, можливість бути обміняним і повернутися до рідних. Психи лягають з автоматом і стріляються в посадках, а цей виявився розумним - хто ж по голому стріляти буде? Вчіться, росіяни, якщо хочете вижити в Україні, роздягайтеся відразу після початку атаки, вас не чіпатимуть", - написав Бутусов.

Бутусов підкреслив, що "жити, а не вмирати за верховного російського маразматика - правильне рішення і максимально правильний вибір".

Читайте також: Загинув на фронті колишній тренер паралімпійської збірної України з кульової стрільби Валентин Дондіков
Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини