xcounter
Calendar Icon

Чиновники під час війни поліпшують свій добробут автомобілями

24.05.2024 08:13 (Оновлено 24.05.2024 в 08:13)

Директорка збиткового та дотаційного КП "Теплопостачання міста Одеси" Одеської міськради Ганна Позднякова під час війни придбала Toyota Highlander за 1,9 млн гривень. А голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина придбала позашляховик за 1,46 млн гривень. Про це повідомляє 368.media.

Влітку 2022 року директорка комунального підприємства придбала нову автівку Toyota Highlander (2021). Судячи з декларації Позднякової, нове авто обійшлось їй у 1,9 млн гривень.

У декларації, поданій у квітні 2017 року, коли Позднякова ще не була призначена на посаду керівниці КП, вона повідомила, що протягом 2016 року єдиним доходом була соціальна допомога при народженні дитини.

Роком пізніше до бюджетних виплат додалися дохід на посаді у ТОВ "Броклайн", який склад 66,5 тис. грн за рік, а також 780 тисяч грн доходу від відчуження авто.

Директорка КП

Ганна Позднякова. фото: 368.media

За даними аналітичної системи Youcontrol, Ганна Позднякова у минулому мала ФОП, а також була серед власників двох компаній: ПП "Фотка" і ПП «"Спецзагін" (нині – ПП "Команда спеціальної безпеки"). Проте жодного доходу від бізнесу Ганна Позднякова у своїх деклараціях не зазначала.

Також, голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина під час повномасштабної війни придбала собі позашляховик за 1,46 млн гривень.

В чиновниці з 2017 року був позашляховик Suzuki SX4 (2017). У травні вона продала його за 456 тисяч гривень. А 18 травня 2024 року вона придбала новий Hyundai Tucson (2024).

Авто обійшлось чиновниці більше її річної зарплати. Вартість склала 1,46 млн гривень. Покупка була здійснена у ТОВ "Богдан авто".

Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина

Наталія Алюшина. фото: 368.media

Відзначається, що вона не декларує майно інших родичів, окрім сина. Також вона орендує квартиру в Станіслава Алюшина у Києві (82,2 кв. м). Вартість оренди у декларації не зазначена.

Раніше повідомлялось, що прикордонник, який в останню ротацію виконував завдання на Бахмутському напрямку, поділився враженнями про бойову машину М-113.

Читайте також: Прокурорки поліпшують свій майновий стан під час війни
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини