xcounter
Calendar Icon

Найкращі мийки для автосервісу: переваги Керхер

У вас є необхідність ідеально прибирати вдома, на виробництві чи в автосервісі, а у фірми Karcher вже давно існує вирішення вашого питання. Ця німецька компанія є найбільшим у світі виробником техніки для прибирання та очищення. Серед величезного асортименту прибиральної техніки для будинку та навколо нього, у Karcher є багато продуктів професійного призначення. Вони розраховані для потреб будь-яких підприємств: обслуговуючих чи промислових компаній, ферм, автосервісу тощо. Купити керхер можна на сайті «Автомеханіка».

Компанія «Автомеханіка» на українському ринку представляє продукцію цієї німецької фірми вже понад 15 років. Офіційний дилер Karcher спеціалізується на професійних мийках та пилососах, прибиральній техніці для автосервісу і виробництва. Крім продажу, компанія надає сервіс-послуги. Спеціалісти за необхідності відремонтують обладнання, який би не був рівень складності несправності. Також на київському складі Автомеханіки наявні запчастини до мийок і не тільки.

Обладнання Karcher є найпопулярнішим у сегменті побутової техніки, тому що у Керхер є власні продукти, які асоціюються саме із цим німецьким виробником: це пароочисники, миючі пилососи та міні мийки.

Обладнання для автомийки, СТО

У сегменті мінімийок та мийок високого тиску, які використовуються професійно, Karcher займає лідируючу позицію. При високій якості продукція у порівнянні із іншими виробниками має помірну ціну. До того ж, фактично, мийки високого тиску спроектували вперше у Karcher.

Автомийки є зовсім різного рівня комплектації: починаючи від обладнання для комплектації СТО, і закінчуючи автоматичними портальними авто мийками, зокрема, для вантажних автомобілів.

Також наявне обладнання для прибирання приміщення самого автосервісу, його ремонтної зони. Це зокрема машини для миття та підмітання підлоги.

Принцип роботи міні мийок

Аби вимити автомобіль зовні і добряче почистити його всередині – треба багато часу і сил, чистячи засоби, пилосос, щітки тощо. Маючи міні мийку та пилосос Karcher – ви зекономите сили і час у багато разів, тому що прибирання не буде трудомістким. Принцип мийки полягає у тому, що під високим тиском потужний струмінь води змиває будь-який бруд та сміття, а завдяки використанню миючих засобів (є спеціальна активна піна Karcher) ви зможете набагато швидше видалити бруд у важкодоступних місцях.

міні мийки Керхер: результат, фото

У виробництві даного обладнання використовуються інноваційні технології, завдяки чому зменшується ймовірність пошкодження зовнішніх поверхонь, а також зменшуються витрати на воду.

Тому якщо вам необхідна справжня допомога, а не просто є бажання придбати гарний зовні, але низької дії апарат, найкращим варіантом стане техніка Керхер.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини