xcounter
Calendar Icon

​Новий рекорд України у сфері Агрономії

26.03.2020 18:54 (Оновлено 26.03.2020 в 18:55)

12 березня 2020 року до Національного реєстру рекордів України було занесено новий рекорд, який має велике освітнє значення для Агрономічної сфери. Ютуб-канал Growex зареєстрував 585 освітніх відео-роликів одного блогу на аграрну тематику.

Growex - це не просто відео-блог. Не просто близько 600 відео на одному каналі.

Це місце, де сконцентровані питання агрономів з усієї України. Кожне нове відео - відповідь на одне чи кілька запитань аграріїв: початківців, професіоналів своєї справи, досвідчених фермерів, навіть студентів агро вузів. Відео максимально корисні сучасним фермерам, так як подані у зручному форматі онлайн. Більше того, команда Growex постійно навчається і вдосконалюється разом зі своїми підписниками. Шукаючи відповіді на питання фермерів, перевіряючи деякі гіпотези на власному досвіді, залучаючи нових експертів, адже так є можливість ставати кращими кожного дня заради своєї аудиторії і завдяки їй.

Таке високе досягнення, що цього року було зареєстроване у Національному реєстрі рекордів України в номінації Наука і технології, було втілене в життя, завдячуючи аудиторії Growex, завдяки їх питанням, підтримці і навіть критиці. Такі звершення мотивують ні в якому разі не зупинятись на досягнутому і щоразу видавати все більш якісний, цікавий контент, який буде корисним глядачу.

Не секрет, що пройти такий великий шлях без підтримки своїх підписників майже не можливо. Особливо, якщо брати до уваги тих, хто з каналом із самого початку, хто пам’ятає його, як HarvestDiary, Ютуб-канал, заснований на ініціативі агрономів, які виявили бажання ділитися своїми знаннями з однодумцями, приносити користь суспільству.

Відео на каналі за тематикою охоплюють всі ланки землеробства. Ви можете знайти відповіді на найпопулярніші питання: Як обробляти грунт? Як обрати культуру для вирощування? Як скласти сівозміну? Посів, живлення культури, її захист, меліоративні заходи, розрахунок рентабельності культур, основи ведення свого господарства. І ще багато корисної для фермера інформації містить Блог Growex.

Інформація подається у будь-якому зручному для вас форматі: інтерв’ю, огляди полів, експерименти, аналіз помилок, рекомендації, експертні коментарі, характеристика препаратів і насіння.

На каналі Growex є рубрики, які не залишать байдужими жодного з фермерів: АгроФейл (про помилки, які допускають на полі наші колеги), АгроНяня (аналізи проблемних ситуацій із рекомендаціями фермерів), АгроФіл (розмови на сезонні теми, які актуальні прямо перед виходом в поле), Люди Поля (інтерв’ю з професіоналами своєї справи, які можуть поділитися досвідом господарювання), Батл Товарів (де порівнюється 2 топових препарати, щоб визначити, який із них краще) і ще безліч корисних форматів і рубрик, які стануть у пригоді тим, хто фермерує або планує зайнятись господарюванням.

На цьому каналі зібрана найкраща аудиторія! Справжня, жива, неспокійна. Growex обожнює спілкування з підписниками. Про це свідчать регулярні стріми, обговорення, інтерактиви. Спільні перегляди відео, голосування, дискусії в коментарях - це те, що зближує блогерів зі своєю аудиторією. Хоч Growex і не має представництв у кожній з областей, вони всюди, де є Інтернет і люди, які їх дивляться.

З впевненістю можна сказати, що 585 відео на каналі - це далеко не межа. Сфера агрономії невичерпна. Про це говорить сама аудиторія блогу, яка завжди тримає напоготові запас агрономічних питань по сезону і хоче отримати відповіді на найпроблемніші питання.

А такі рекорди, зазвичай, досягаються спільними зусиллями блогерів і їх підписників. тому коли є аудиторія, яка мотивує з кожним днем піднімати освітню планку вище, за новими рекордами час не стане!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини