xcounter
Calendar Icon

​Ставки на спорт 1xbet: реальні шанси на виграш

20.08.2021 19:25 (Оновлено 20.08.2021 в 19:25)

Беттінг в Україні щорічно поповнюється ігровими порталами. Попри велику кількість азартних сайтів для українських користувачів до рейтингу найкращих платформ найчастіше потрапляють вже відомі букмекери. Серед них - 1xbet Україна.

Після реєстрації на сайті букмекерської контори гравець може робити ставки на реальні гроші. Окрім заробітку на ставках гемблерам пропонують різні формати заохочень. У розділі «бонуси» відкриваються усі вигідні пропозиції для створення ставок. Беттерам нараховують гроші за поповнення рахунку, адресні бездепи, кешбек та інші бонуси.

Інструменти для створення ставок на 1xbet

Навіть новачки можуть розібратися з алгоритмом створення реальних ставок. Портал пропонує скористатися допоміжними інструментами для збільшення шансів на отримання прибутку. Система відкриває розпис по кожній події з інформацією про потенційний прибуток та варіативність результатів.

Робити ставки можна у різних форматах. На головній сторінці віртуального клубу відображаються події з можливістю швидкого переходу на неї та створення ставки. Через клік на потрібну події на екрані відкривається калькулятор. Із введенням необхідної інформації ви можете прорахувати потенційний прибуток.

Для любителів лайв-ставок є спеціальний розділ. Ви можете перейти до подій з відображенням у реальному часі. Окремим розділом відокремлені експреси дня. Це події з додатковими прибутками у відсотках, на які ви можете розраховувати. Для створення купону потрібно додати декілька події до картки.

Які ще є формати ставок на 1xbet?

Букмекерська контора пропонує також миттєві ставки. В один клік ви можете створити ставку з метою економії власного часу. Система автоматично згенерує логін та пароль для входу, після чого ви опинитеся на сторінці з пропозиціями подій для створення ставок.

Конструктор ставок використовується для популярних матчів. У цьому випадку одночасно можна об’єднати декілька подій, серед яких система автоматично обирає подію з найвигіднішим коефіцієнтом. На біржі ставок можна грати з іншими беттерами.

Види бонусів на сайті бк

Букмекер пропонує декілька бонусів, якими може скористатися новачок та активний гравець. Умови усіх бонусів відкриваються на офіційному сайті 1xbet. Букмекер нараховує наступні бонусні пропозиції:

  • вітальний пакет. Це бонуси для новачків, які активуються після реєстрації на сайті та поповненні рахунку. Лише гемблери з підтвердженими даними можуть розраховувати та вітальний бонус. Його цінність -100% від суми першого поповнення;
  • кешбек. Щонеділі автоматично на рахунок гравця зараховують відсоток від суми програшу. Найчастіше це 10%, але заохочення може збільшуватися для активних беттерів;
  • ставки без ризику. Нараховують певну суму грошей для створення ставок. У випадку програшу гроші повертаються беттеру.

Для зручності гравців, букмекерська контора пропонує підписку з розсилкою актуальної інформації. На електронну пошту користувачі отримують адресні та загальні бонуси, якими можуть скористатися.

Зручний вхід до особистого кабінету

Букмекер пропонує вхід до особистого кабінету не тільки через офіційний сайт. Для зручності програмне забезпечення відповідає для входу з мобільного телефону. Це адаптована мобільна версія для доступу зі зручного девайсу.

Українським користувачам актуальними будуть дзеркала. Це альтернативні веб-портали для входу у випадку блокування основного ресурсу. Ви можете отримати доступ до дзеркала через запит до служби підтримки або знайти сайт самостійно.

Для входу через дзеркало не потрібно створювати новий акаунт. Достатньо ввести логін і пароль, які ви підтвердили при реєстрації. Після цього ви зможете робити ставки, отримувати бонуси, користуватися іншими функціями азартного порталу.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини