xcounter
Calendar Icon

Генератори для Миколаївської ОВА: як під черговим масованим обстрілом Netpeak Group та «Моє Місто» доставили гарантію на тепло та світло

03.01.2023 13:30 (Оновлено 03.01.2023 в 13:30)

29 грудня, попри вибухи та роботу ППО на Одещині, команда групи українських IT-компаній Netpeak Group та акселератор громадських проєктів «Моє Місто» доставили 25 генераторів для потреб українців в громадах Миколаївської області.

Оскільки багатьох українців спіткає важка зима, Netpeak Group та акселератор громадських проєктів «Моє Місто» приділяють увагу саме реалізації проєктів з гуманітарної допомоги, оскільки цей напрямок є одним з важливих етапів на шляху до реалізації корпоративної місії «із третього світу — в перший»‎.

Гуманітарна підтримка стала можливою завдяки болгарському офісу агентства performance-маркетингу Netpeak, спільно з благодійним фондом Marketstar Foundation, які закупили 31 генератор в Болгарії, аби підтримати українців та наші прифронтові міста. А саме 25 генераторів було передано у Миколаївську ОВА, яка, у свою чергу, направить їх у громади області, де є нагальна потреба в електропостачанні. Ще 6 генераторів передали військовим та на потреби сіл на півдні Одещини: Владичень, Кам'янка та Криничне.

За 18 днів пройдено неймовірний шлях, котрий не став би реальністю без максимальної єдності партнерів та команди. Від пошуку, закупівлі та доставки — до кінцевого результату успішного забезпечення обладнанням менш ніж за три тижні.

За логістику під час обстрілу окрема подяка Ігорю Мутерко, CEO агенції digital-маркетингу Inweb (частина Netpeak Group). Ми знаємо, яка хоробрість має бути, щоб їхати наразі в міста, які перебувають під постійним обстрілом.

Як українській групі компаній, Netpeak Group важливо будувати сталі партнерські зв’язки на міжнародному рівні, аби мати змогу більше допомагати на волонтерському фронті. Особливо, коли ця допомога є системною і покриває базові потреби кожної людини, такі як тепло, гаряча їжа та доступ до електроенергії та зв’язку.

«Дякуємо нашим партнерам MarketStar Bulgaria за наданий грант та залученість моєї команди Netpeak Group Foundation до оперативної закупівлі, логістики та реалізації проєкту з генераторами. Раді крок за кроком налагоджувати українсько-болгарські відносини задля підтримки прифронтових міст України», — коментує успішну реалізацію CEO of Netpeak Bulgaria, Геннадій Воробйов.

Кожен із нас зараз спроможний робити добрі справи та нести світло в ці темні часи, бо в єдності наша сила. «Для нас було вкрай важливо реалізувати цей проєкт до Нового Року, аби забезпечити людей з прифронтових міст можливістю залишатись на зв'язку та мати доступ до електроенергії. Особливо взимку та перед новорічними святами. Це дає можливість як підзарядити свої гаджети в блекаут, приготувати їжу, так і подзвонити рідним та бути з ними на зв'язку. Вдячні нашим партнерам за можливість оперативно допомагати», — наголошує СЕО акселератора соціальних ініціатив «Моє Місто», Сергій Лукачко.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини