xcounter
Calendar Icon

FMC жертвує 3% свого доходу від продажів в Україні на підтримку аграріїв в рамках програми “КУЛЬТИВУЄМО СВОБОДУ”

15.02.2023 18:30 (Оновлено 15.02.2023 в 18:30)

Київ, 14 лютого 2023 — Корпорація FMC оголошує про старт в Україні кампанії “Культивуємо Свободу", спрямованої на підтримку сільськогосподарських підприємств у деокупованих регіонах та колишніх прифронтових територіях.

Компанія рада повідомити, що задля реалізації однієї зі своїх ключових цінностей — безпеки — спрямовує 3% доходу від продажів у 2023 році в Україні на допомогу в розмінуванні постраждалих регіонів. Купуючи продукцію FMC, тепер кожен може безпосередньо долучитися до підтримки українських аграріїв на звільнених територіях, а також відновлення України.

“Наша відданість Україні та підтримка місцевих аграріїв сягає корінням у кілька десятиліть. Сьогодні ми раді продовжувати розбудовувати ці відносини, привносячи наші новітні технології в аграрний сектор і безпосередньо допомагаючи виробникам сільгосппродукції отримати безпечний доступ до своїх полів, що дасть їм змогу знову вільно працювати", — зазначив Себастія Понс, віцепрезидент FMC та президент у регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка).

FMC припинила свою діяльність та бізнес в росії на самому початку повномасштабного вторгнення. У нинішніх умовах глобальної нестабільності та загрози світовій продовольчій безпеці, сьогодні як ніколи компанія прагне підтримати українське сільське господарство, інвестуючи в нові технології та тісно співпрацюючи з аграріями.

Українське сільське господарство під час війни зазнає неймовірних втрат, виробництва зруйновані та спустошені, поля посічені вирвами та заміновані. За даними Міністерства аграрної політики та продовольства України, через російське вторгнення Україна опинилася в лідерах по забрудненню територій вибухонебезпечними предметами. Це 25-30% всієї площі країни. Аграрний сектор потребує допомоги заради стабільного сьогодні та впевненого завтра.

“Сільське господарство є провідною галуззю української економіки. Довгий час Україна допомагала годувати світ — але зараз наша земля замінована, а наша свобода в небезпеці. Тому, як один зі світових лідерів ринку, ми маємо допомогти агровиробникам. “Культивуємо Свободу" — це наш внесок у процвітання України та глобальну продовольчу безпеку", — підкреслила Наталія Савченко, генеральний директор FMC в Україні.

Зовсім скоро FMC ділитиметься подробицями реалізації кампанії “Культивуємо Свободу" в деокупованих регіонах та колишніх прифронтових територіях.

Щоб дізнатися більше, слідкуйте за нами у соціальних мережах:

Facebook https://www.facebook.com/fmcua

LinkedIn https://www.linkedin.com/showcase/fmc-ukraine-agro/

Сторінка проєкту: https://cultivatingfreedom.fmc.com.ua/

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини