xcounter
Calendar Icon

Важливість легального грального бізнесу в Україні

21.04.2023 20:46 (Оновлено 21.04.2023 в 21:09)

У будь-якій сфері є організації, що орієнтовані на чесну діяльність. Наразі гральний бізнес України можна здійснювати за умови наявності ліцензії, надання послуг особам віком від 21 року після проходження ними ідентифікації та з блокуванням профілю за підозри на розвиток у гравця лудоманії. Також законодавство зобов'язує учасників ринку азартних розваг платити ПДФО, військовий та ліцензійний збір, податок на прибуток та інші види обов'язкових відрахувань. PIN-UP Україна поряд з іншими солідними компаніями виконує весь перелік вимог, а також активно займається благодійною діяльністю, быльше про це в новині https://interfax.com.ua/news/press-release/900239.html. Як не сумно, але є й ті, кому вдається незаконним шляхом збільшувати прибуток від азартного бізнесу. Розкажемо про способи, які вони використовують.

----

Пін-Ап Україна

Чому прозорість бізнесу має таку значимість

Усі сумнівні механізми підвищення прибутковості роботи букмекера, казино та подібних підприємств назвати складно. Коли якусь із схем розкривають, недобросовісні бренди відразу починають шукати новий шлях збагачення, а іноді застосовують два способи шахрайства одночасно. До найпопулярніших методів можна віднести міскодинг та незаконну діяльність. З другим все досить ясно – компанія надає послуги без ліцензії (іноді і без реєстрації), доки її не виявлять та не закриють. Іноді організатори схеми налагоджують паралельну роботу офіційного та нелегального порталів. Щодо першого варіанту, то йдеться про «випадкове» проставлення неправильного коду віртуальних транзакцій. Зроблена всього в одній цифрі помилка за потурання банку дозволяє суттєво зменшити податкову ставку. Коли багато платежів, накопичується кругленька сума, при цьому без детальної перевірки аферистів виявити дуже важко.

Цінність ініціативи легальності гральної індустрії

У чинному законодавстві передбачено різні варіанти покарання за несплату податків. Тобто теоретично цілком можна накласти на гральний бізнес санкції, причому штраф може бути досить високим – до 500 мінімальних зарплат. Але є кілька важливих нюансів:

  • щоб виявити схему незаконного збагачення потрібна безліч часу та людей, причому це повинні бути досвідчені та кваліфіковані фахівці, які розуміються на шахрайських схемах;
  • встановлені правові норми не завжди однозначно трактуються, що дозволяє хорошим юристам знаходити всілякі лазівки та позбавляти своїх клієнтів серйозних покарань;
  • розмір штрафу лише звичайній людині чи ФОПу здається величезним – незаконний гральний бізнес в Україні дозволяє збагачуватися на мільярди гривень щороку, тож перспектива заплатити кілька мільйонів компанії особливо не лякає;
  • недостатньо виявити факт відхилення від законодавчих норм щодо азартних закладів, необхідно ще сформувати переконливу доказову базу, щоб недобропорядну фірму через суд покарали.

Насправді випадків, коли після розкриття схеми виявлені порушники отримують серйозне покарання, одиниці. Це є одним із серйозних приводів для доопрацювання нормативно-правової бази. PIN-UP податки сплачує справно і як один із найбільших брендів на українському ринку активно підтримує подібні законодавчі ініціативи, хоча точно сказати, коли конкретно чекати змін на краще, складно.

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини