xcounter
Calendar Icon

5 причин створити обліковий запис на платформі Melbet

19.12.2023 21:26 (Оновлено 19.12.2023 в 23:00)

Букмекерська контора Melbet пропонує свої послуги з 2012 року. На сайті БК є 44 мовні версії, а можливість зробити ставку в рідній валюті дозволяє мінімізувати втрати грошей на конвертації. Компанія Melbet дійсно працює заради бетторів, пропонує вигідні коефіцієнти та зручний інтерфейс сайту, через що вона є одним з найпопулярніших онлайн-букмекерів. Які ще переваги пропонує Melbet? Читайте нашу статтю, щоб дізнатися, чому варто зареєструватися на цій платформі.

  1. Різні методи реєстрації

Букмекер пропонує 4 способи створення облікового запису на своєму сайті:

  • За допомогою електронної пошти. Класичний спосіб створення облікового запису, де ви вводите інформацію про себе: країну проживання, дату народження, адресу електронної пошти тощо. Перед входом до особистого кабінету ви заповнюєте профайл, і вам відкриється доступ.
  • За допомогою номеру телефону. Ще один простий варіант для реєстрації. Все, що потрібно, це ввести номер телефону, країну проживання, вказати валюту, в якій ви робитимете ставки. Якщо є промокод для вітального бонусу, потрібно ввести його в спеціальне поле. Після натискання кнопки реєстрації вам прийде код для перевірки, а потім логін і пароль.
  • Реєстрація “в один клік”. Підходить для тих, хто не хоче прив'язувати свій номер або пошту до облікового запису. Цей спосіб дозволяє відразу ж розміщувати ставки. Для реєстрації “в один клік” потрібно вказати країну проживання та зручну валюту. Вхід до системи здійснюється за номером ігрового рахунку та згенерованого пароля.
  • Через обліковий запис у соціальних мережах. Цей спосіб мало чим відрізняється від реєстрації “в один клік”. Різниця лише в тому, що вхід до особистого кабінету здійснюється за допомогою облікового запису обраної соціальної мережі або месенджера.

Незалежно від способу реєстрації, необхідно пройти етап верифікації для перевірки особи.

  1. Зручний інтерфейс та доступ до платформи

Компанія розробила для своїх користувачів інтуїтивний сайт, зручні застосунки на Android та iOS, а також десктопні версії для ПК. Навігація на всіх майданчиках є досить зрозумілою. Інтерфейс витримано в єдиному чорно-жовтому стилі. Іноді сайт букмекерської контори блокується, проте на цей випадок можна зробити ставки через робоче дзеркало БК Melbet.

Вебсайт Melbet має простий і зрозумілий інтерфейс. На головній сторінці ви можете знайти основні розділи, такі як “Лінія”, “Live”, “Слоти”, “Кіберспорт” тощо. Також на головній сторінці ви можете знайти блок із найпопулярнішими подіями. Програми мають такий самий функціонал, як і вебсайт. Вони дозволяють робити ставки, поповнювати рахунок і виводити кошти.

  1. Бонуси та приємні призи

Букмекер Melbet щедро роздає бонуси новачками та активним користувачам платформи. Наприклад, за першу реєстрацію ви можете отримати бонус на депозит до 4500 гривень або скористатися можливістю безкоштовної ставки. Для любителів азартних ігор пропонуються безплатні оберти та бонуси на депозити. Лояльним користувачам Melbet також пропонує різні бонусні програми, залежно від активності та стажу беттора.

4. Широка лінія та розпис

Лінія букмекерської контори Melbet охоплює понад 2000 подій на день із більш ніж 30 видів спорту. У прематчі представлені всі основні події, такі як футбол, баскетбол, хокей, теніс, волейбол, бокс, UFC та інші. Також можна знайти ставки на кіберспорт, політику, шоубізнес та погоду.

Розпис на популярні події в Melbet дуже широкий. Наприклад, на матчі Ліги чемпіонів з футболу можна поставити на кінець, фори, тотали, статистику, індивідуальні показники гравців та багато іншого. На менш популярні події розпис може бути вужчим, але в цілому він вважається одним із найширших. Коефіцієнти в Melbet зазвичай вище середнього.

5. Зручне виведення виграшів

Зручність внесення та виведення коштів – ключовий момент для багатьох користувачів. Melbet надає великий вибір способів оплати та внесення депозиту на рахунок: банківські картки, електронні гаманці, інтернет-банкінг, мобільні платежі, платіжні системи. Обмежень щодо валюти немає, але вибрати її можна тільки при реєстрації. Можна звернутися до підтримки для зміни валюти. До речі, підтримка працює 24/7.

Причин зареєструватись на Melbet можна назвати ще багато. Ця букмекерська контора має популярність у мільйонів гравців з усього світу. Спробуйте можливості платформи та отримуйте реальні гроші зі ставок!

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини