xcounter
Calendar Icon

Як підтримати продовольчу безпеку України

11.04.2024 22:27 (Оновлено 11.04.2024 в 22:34)

Григорій Луцай та Андрій Чуклін розповідають про діяльність "Інтеррибфлот" під час війни

Григорій Луцай, засновник групи компаній "Інтеррибфлот", та його партнер Андрій Чуклін розповіли про роботу свого підприємства в умовах війни. За їхніми словами, особливу увагу у цьому плані варто приділити бренду рибних консервів "Аквамарин", який відіграє значну роль у забезпеченні продовольчої безпеки України.

У компанії підкреслюють, що саме цей продукт, що виділяється серед інших брендів своєю натуральністю та корисністю, є вираженням підтримки та турботи про тих, хто особливо потребує допомоги в цей час — військових, медиків, рятувальників, переселенців. передає слова

За словами Андрія Чукліна, якого цитує джерело, при його виготовлені компанія не використовує консерванти, а тільки проводить стерилізацію. Тож це дозволяє зберегти всі корисні речовини риби у готовому продукті.

Він також зазначає, що асортимент компанії налічує понад 60 видів продукції - від класичних сардин і тунця до більш нетрадиційних варіантів, таких як рибні супи або консерви з морепродуктами.Метою "Інтеррибфлот" є надати споживачеві максимально багато смачних і корисних варіантів продукції. Адже, за словами підприємців, різноманітне харчування - це запорука здоров'я, особливо в умовах війни.

Своєю чергою Григорій Луцай підкреслює, що наразі підприємство пройшло значну модернізацію виробництва консервів, що дозволило підвищити потужність до 3 мільйонів банок на місяць і покращити якість продукції.Це стало можливим завдяки новому обладнанню, яке дозволяє більш ретельно очищати рибу перед консервуванням, а сучасні технології стерилізації дозволяють зберегти максимальну користь у готовому продукті.У майбутньому "Інтеррибфлот" планує подальшу модернізацію виробництва, розширення асортименту консервів "Аквамарин" і вихід на нові ринки, зокрема отримання дозволів на експорт до ЄС та США.Засновники компанії вірять в майбутнє України та у перспективи свого підприємства. Тому навіть у часи війни вони продовжують розвиватися і будувати плани. Чуклін впевнений, що всі мрії щодо розширення експорту, відкриття нових ліній, і ще смачніші й корисніші консерви 'Аквамарин' на столах українців. обовʼязково здійсняться

Своєю чергою Григорій Луцай бажає українцям швидкої перемоги і миру. І запевняє, що "Інтеррибфлот' докладе максимум зусиль, щоб це стало можливим якомога швидше.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини