xcounter
Calendar Icon

Злата Огневич пришла на "Голос страны" и попала в команду Потапа: причины такого поступка (Видео)

05.02.2018 12:17

Злата Огневич исполнила свою песню "One Day" на слепых прослушиваниях "Голоса страны":

Злата Огневич

Во втором выпуске слепых прослушиваний масштабного вокального шоу Голос страны на сцену вышла популярная украинская певица Злата Огневич. Злата спела песню One day и вернула к себе все тренерские кресла.

"Злато, неймовірно приємно, що ти прикрасила наш вечір сьогодні. Дякуємо тобі за такий професіоналізм. Наш талант виховувала одна вчителька, і ми їй дуже вдячні", - прокомментировала выступление Златы Тина Кароль.

Артистка рассказала, почему решила попробовать свои силы на главной сцене страны, а также поделилась, чем проект поразил певицу:

«Я вирішила прийти на Голос країни для того, щоб підтримати учасників і показати їм, що не потрібно бояться себе і експериментів у музиці, а також допомогти перебороти страх тим, хто дивиться кожен випуск програми і уявляє себе на сцені, але все ще не впевнений у своїх силах. Страшно завжди, і я теж хвилююся, але воно того варте. На сцені страх перетворюється у кураж, і ти вже забуваєш про все: отримуєш неймовірне задоволення від музики. Голос країни відрізняється від інших сцен світу тим, що тут присутній український колорит: наш народ дуже глибокий, мелодійний, мрійливий».

После выступления Злата решила присоединиться к команде Потапа, чтобы помогать участникам готовиться к выступлениям и давать Потапу полезные советы.

После этого также смотрите видео-новость о том, что Кайли Дженнер родила девочку: родители опубликовали трогательное видео-обращение к новорожденной.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини