xcounter
Calendar Icon

До вагітної Меган Маркл приїхало 20 лікарів: що сталося? (видео)

01.11.2018 17:06 (Оновлено 01.11.2018 в 17:08)

Команда докторів складається з: 5 акушерів, 3 анестезіологів, 4 хірургів, 4 педіатрів, лаборанта, 2 співробітників дитячого спеціального центру і менеджера.

Вагiтна Меган Маркл: колишній акторці допомагає цілий штат фахівців з 20-ти чоловік.

Після того, як Кенсінгтонський палац офіційно повідомив про те, що Меган Маркл вагітна, всі знайомі і близькі тут же почали надсилати привітання майбутньої матері, а також підносити різні подарунки.Також з’явилися перші подробиці того, як дружина принца Гаррі переживає вагітність.

Відомо, що новоспечена герцогиня дуже хвилюється за своє здоров’я, тому, щоб пологи пройшли вдало, вона вирішила найняти медиків для цілодобової допомоги. На даний момент колишній акторці допомагає цілий штат фахівців з 20-ти чоловік.

При цьому команда докторів складається з: 5 акушерів, 3 анестезіологів, 4 хірургів, 4 педіатрів, лаборанта, 2 співробітників дитячого спеціального центру і менеджера.

А раніше, під час робочого туру з принцом Гаррі, жінці довелося скоротити насичену програму через перевтому. При цьому герцогиня пару раз була відсутня на деяких публічних заходах через втому і погане самопочуття. Відзначимо, що самі пологи Меган Маркл будуть проходити в Лондоні.

Проблеми з літаком, загроза пожежі і навіть евакуація з ринку стали не єдиним приводом для стресу у членів королівської сім’ї. Справа в тому, що під час робочої поїздки Меган Маркл і принца Гаррі в Нову Зеландію стався потужний землетрус.

Незважаючи на віддаленість центральної точки землетрусу від деяких територій, воно відчувалося по всій країні. Самі члени королівської сім’ї не постраждали і навіть їх робочий графік не був збитий з спрямованого курсу – всі заходи продовжили йти в запланованому порядку.

Також радимо подивитись: «Дизель-Шоу»: важное заявление о будущем проекта (видео)

Теми публікації:
Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини