Звіти по зборам, Грянстер, РЕР-анті фпв,возики,двигуни вже на фронті та ін. Збір 7 квітня 25 млн грн

07.04.2024 в 18:26 | Константин Голубцов, джерело: «Facenews»

Звіти по зборам, Грянстер, РЕР-анті фпв, возики, двигуни вже на фронті та інше. Збір 7 квітня 25 млн грн. ‼️ПТАХИ МАДЯРА: ЗБІР‼️ 25 млн.грн на потреби ОБУБАС та підрозділів ЗСУ, а саме (з 4:50 хвилини): •800 антен для комплексів РЕР-Кулібін (3,2 млн.грн) відео з 7:24 хвилини •3 комплекси нічного бомбера «Грянстер», всього 15 бортів (11 млн.грн)відео з 5:55 хвилини •1000 евакуаційних візочків для ЗСУ (4,6 млн.грн) відео з 16:09 хвилини •Цукрарня компоненти солодощів (2,5 млн.грн)відео з 15:10 хвилини •Аналізатори спектра у реальному часі (1,2 млн.грн) •5 сетів з мета-матеріалів для захисту від тепловізійних камер ворожих дронів (пілоти, авто, бомбери і старлінк), 1,05 млн.грн •48 зарядних станцій Бандера-павер для екіпажів, різної ємності (2,1 млн.грн) •ЗВІТИ по ранішнім зборам •фура двигунів вже на фронті Деталі у відео. Прошу підтримати збір та поширити звернення.

Збір коштів для підтримки фронту: техніка та обладнання для ЗСУ

**Дрони FPV і нічні доктори**

Для того, щоб хрупкі дрони FPV, виявлені нами поблизу Кринок (близько 5 000 штук), продовжували виявляти та знищувати ворога вздовж всієї смуги фронту, і щоб робота нічного доктора птахів мадяра вийшла на принципово новий рівень.

**Постачання та виробництво**

Необхідно забезпечити постійне постачання підрозділів ЗСУ евакуаційними візочками та забезпечити роботу цукрарні, яка цілодобово виробляє тисячі надпотужних та часних бч для десятків підрозділів ЗСУ.

**Технологічні аналізатори**

Також необхідно оснастити військових високотехнологічними аналізаторами спектру в реальному часі.

**Заклик до збору**

Я, Комбат 414 об'єднання морської піхоти, сьогодні, 7 квітня, оголошую збір. Ціль нашого збору - 25 млн грн на всі вищеперелічені засоби. Прошу долучайтеся до нашого збору, поширюйте інформацію та не будьте байдужими. Разом ми прямуємо до перемоги!

**Потреби фронту**

Сьогодні ми отримали останню партію засобів для забезпечення оснащення човнів, які вже півроку забезпечують логістику і висадку на Лівобережний плацдарм. Понад 120 000 добродіїв зробили свої внески для того, щоб морпіхи були забезпечені човнами.

**Публічний звіт і нові цілі**

Збір на 25 млн грн піде на придбання семи типів засобів, які будуть використовуватися в інтересах 414-го об'єднання морської піхоти та інших підрозділів ЗСУ. Це включає нічні коптери нової генерації, антени для комплексів радіоелектронної розвідки, аналізатори спектру у реальному часі та багато іншого.

**Заклик до дії**

Прошу вважати це моїм публічним звітом. Після тривалої паузи, сьогодні я оголошую збір на 25 млн грн. Ваші внески підуть на дуже значущі і важливі засоби, які допоможуть нам прямувати до перемоги.

### Важливість збору коштів для підтримки ЗСУ: Ключові компоненти та обладнання

**Фінансування нічних докторів**

Перш за все, це доплата 11 млн грн за законтрактовані ще в січні три комплекси з 15 бортів нового високотехнологічного нічного коптера типу "нічний доктор" від компанії Zodiac з екзотичною назвою "Грянстер". Назва присвячена нашому військовому Азовцю, Олександру Грянику, котрий загинув у травні 2022 року.

**Радіоелектронна розвідка**

Загальна вартість тих комплексів 18 640 000 грн, з яких 7 640 було оплачено, та ще 11 млн грн треба доплатити. Також важливими елементами майбутніх комплексів Rеркулібін радіоелектронної розвідки є 800 антен для готових 800 комплексів.

**Перехоплення ворожих дронів**

За допомогою цих систем нам вдається засобами РЕБ, після виявлення, знищувати до 75% ворожих хрупких дронів. Станом на 7 квітня, 4835 дронів було виявлено, а 3656 з них знищено.

**Підсумки зборів коштів**

Загалом, для реалізації цих важливих завдань, потрібно 25 млн грн. Ці кошти підуть на придбання нічних коптерів нової генерації, елементів для комплексів радіоелектронної розвідки, аналізаторів спектру у реальному часі, евакуаційних візочків, та іншого важливого обладнання та компонентів.

**Заклик до дії**

Ми щиро прошу долучитися до нашого збору, поширити інформацію та не бути байдужими. Разом ми можемо зробити великий внесок у підтримку наших захисників та прямувати до перемоги.

### Забезпечення та оснащення підрозділу: Витрати та закупівлі

**Комплектація та важливість РЕБ**

Ми закомплектувалися на 50 комплектів РЕБ, які зараз самостійно збираємо для нашого підрозділу та для видачі морській піхоті та ТрО, що знаходяться на лівобережному плацдармі. На це ми витратили 6 800 000 грн. Також ми придбали 400 модулів подавлення для майбутніх 100 комплексів РЕБ вартістю 3,5 млн грн.

**Прозорість фінансування та зборів**

Ми завжди діємо прозоро, не користуємося готівкою. Пропонуємо внести донат на розрахунковий рахунок волонтера або через наш фонд Merkeade для закупівель за кордоном з контролем через Prozorro та обов'язковою передачею військовослужбовцям.

### Заклик до підтримки

**Запрошення до збору**

Запрошую всіх приєднатися та підтримати наш сьогоднішній збір, який направлений на придбання необхідних та важливих засобів. Збір триватиме тиждень, і я впевнений, що разом ми досягнемо цієї суми.

### Вдячність та заклик до дії

**Подяка за підтримку**

Дякую всім, хто дослухав до кінця та хто приєднається до нашої ініціативи. Разом ми продовжимо рухатися паралельно, кожний займаючись своїми справами, заради нашої спільної перемоги.

**Обубасимо ворога**

Обубасимо та обубаситимо стільки, скільки у нас вистачить сили та що буде необхідно, щоб позбутися цього лиха. Ще раз дякую за вашу небайдужість та підтримку.

*Мадяр завжди на зв'язку, честь.*

Читайте FaceNews в Google Новости

Популярные видео на YouTUBE

Бійці "Помсти" знищили кросові мотоцикли окупантів (відео)
Окупант палкою "стріляв" по українському дрону (відео)
"Айдар" взяв у полон групу окупантів біля Часового Яру (відео)
У Рубіжному зробили туалет із російських ящиків для снарядів (відео)
Кадиров після повідомлень про хворобу терміново показав відео свого тренування (відео)
У цирку Запоріжжя ведмідь напав на дресирувальника (відео)
Єдиний українець у найсильнішій волейбольній лізі Олег Плотницький переможно зіграв першу гру італійської ліги (відео)
Австралієць зробив із гігантського гарбуза човен (відео)
Все видео

Лента новостей

Захоплива подорож небом: Квадрокоптер DJI Mavic 3T
🕑 4 години 15 хвилин тому
Олександр Кацуба: Як Україні витримати наступну зиму?
🕑 4 години 19 хвилин тому
Україна впевнено розгромила Нідерланди на ЧС з хокею (відео)
🕑 4 години 26 хвилин тому
В РФ спалили два тепловози (відео)
🕑 6 годин 56 хвилин тому
Поїзд розчавив авто у Вінницькій області (фото)
🕑 12 годин 56 хвилин тому
Помер екстренер збірної України з футболу Михайло Фоменко
🕑 15 годин 42 хвилини тому
Спортивно-тактичні змагання "KORDON RACE" пройшли на Львівщині (відео)
🕑 15 годин 56 хвилин тому
Telegram заблокував офіційні чат-боти для протидії окупантам
🕑 18 годин 56 хвилин тому
Двох українських військових вбив в Німеччині росіянин
🕑 вчора
Кубинські найманці вбили свого командира росіянина
🕑 вчора
Україна не зверталась до Польщі щодо депортації чоловіків призовного віку - посол
🕑 позавчора
ДТП в Броварах: п'яний чиновник збив групу людей, постраждала дитина (відео, фото)
🕑 позавчора
Українським чоловікам в Польщі продовжать захист
🕑 3 дні тому
Міністра Сольського арештував суд, за нього була внесена застава
🕑 3 дні тому
Путін сказав, коли поїде до Китаю і яку книгу подарує Сі Цзіньпіну
🕑 3 дні тому
Все новости