xcounter
Calendar Icon

День працівників будівельної галузі (День будівельника)

День працівників будівельної галузі (День будівельника)
Професійне свято
В цьому році святкують 11 серпня

Історія свята

В Україні офіційно День будівельника святкується з 1993 року, відзначають його щороку другої неділі серпня.

Відколи Україна стала незалежною, вигляд українських міст змінився на краще. За цей час у країні було збудовано дуже багато красивих та сучасних будівель. Особливо популярним стало будівництво об'єктів комерційного призначення: офісних, торгових та розважальних центрів.

ТРЦ стали фаворитами українців. Це цілі маленькі містечка, де можна і в кіно сходити, і поїсти, купити обновки і покататися на атракціонах. Сім'ї проводять у таких центрах часто цілий день, особливо коли на вулиці негода.

З'явилося безліч сучасних селищ та котеджних містечок із розвиненою інфраструктурою. У моду увійшло будівництво підземних гаражів та парковок, що дозволило розвантажити проїжджу частину та двори. Утім, цього недостатньо.

Цього свята вітаємо працівників будівельної галузі. Вони намагаються змінити вигляд наших міст на сучасніше. Докладають зусиль, щоб береги з'єднувалися мостами, щоб нам було де жити, вчитися і працювати, і життя було комфортним не тільки в межах великих міст. Населення почало активно освоювати передмістя завдяки покращенню інфраструктури та збільшенню житлового фонду.

Особлива подяка за реконструкцію старих парків та появу нових, це допомагає великим містам "дихати", а людям насолоджуватися природою безпосередньо в межах міста.

Американці довели, що можна будувати зовсім інакше. У Лос-Анджелесі лише за 30 годин була побудована чотирисмугова траса довжиною в 16 км, що проходить через центр міста!

Всі свята