xcounter
Calendar Icon

​Т​алий безвізовий режим

04.03.2016 17:42

ЄС не просто відтермінував скасування віз для України, а поставив цю можливість під сумнів.

Розділення процесу розгляду безвізового режиму для України та Грузії для нас нічого не означає. Розгляд, дійсно, мав бути одночасний, проте не спільним пакетом. Проблема не в тому, що Україну тепер розглядають без Грузії. Наше питання взагалі відкладене! І які не були б мотиви в європейської сторони, формальну причину для відтермінування дала саме Україна, не виконавши остаточні вимоги, зокрема, щодо закону про електронне декларування. Зміни в цей закон вносилися депутатами абсолютно усвідомлено і цілком усвідомлено. Це основна причина.

Більше того, ЄС не просто відсуває в часі можливість прийняття рішення щодо безвізового режиму для України, а взагалі ставить її під сумнів, оскільки політична воля вирішувати це питання в Європейському Союзі тане. Вона тане під тиском повільних реформ, корупції, скандального іміджу… Тиск посилюється й через проблему з мігрантами, оскільки безвізовий режим, хоча й безпідставно, пов'язують із можливістю погіршення ситуації з нелегалами

. Отже, наростає маса факторів, які опосередковано впливають на волю європейців вирішувати питання, яке потрібно для України. І чим далі відкладається процес політичного прийняття рішення про безвізовий режим, чим більше ми застрягаємо на етапі виконання технічних вимог, тим менш імовірно, що ми взагалі його дістанемо.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини