xcounter
Calendar Icon

​Помста бурштинової мафії

11.03.2016 15:06

Шляхом змови регіоналівських недобитків, людей Яценюка і губернатора Рівненщини Віталія Чугуннікова сьогодні нібито була оголошена недовіра голові Рівненської обласної ради Володимиру Ковальчуку.

Нібито - тому, що все відбулося з порушенням чинного законодавства. Зареєстрована Богданом Файфурою (балотувався у ВР від "Народного фронту" Яценюка) юридично безграмотно, з порушенням закону "Про доступ до публічної інформації" постанова про недовіру Ковальчуку була внесена в зал після того, як голова був вимушений оголосити перерву.

Після цього знову ж всупереч законодавству головування взяв самозваний голова Микола Драганчук ("Батьківщина") і вніс постанову на розгляд сесійного залу.

Такий хід подій ініційований екс-народним депутатом від Партії регіонів Юрієм Благодирем, який голосував за Харківські угоди і диктаторські закони 16 січня, і соратником Яценюка, екс-головою обласної ради Михайлом Кириловим. І підтриманий губернатором Віталієм Чугунніковим.

Багатьох депутатів з різних фракцій просто підкупили за гроші. Спонсором цього театру абсурду виступила бурштинова мафія. Це помста за те, що за ініціативи Ковальчука і фракції Радикальної партіі обласна рада відмовила фірмі "Надра Спецленд Ресурси", до якої має відношення Чугунніков, у виділенні 35 тисяч (!) гектарів землі у найбагатшому на бурштин Сарненському районі Рівненщини.

Власником 15% "Надра Спецленд Ресурси" є довірена особа Чугуннікова Тимченко, який офіційно працював його помічником-консультантом, коли той був народним депутатом.

Оскільки рішення обласної не законне, вже сьогодні подаємо позов до суду

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини