xcounter
Calendar Icon

Нова поліція. Атестують, але не всіх?

14.03.2016 12:50

4 грудня 2015 року, на брифінгу в Національній поліції України, Хатія Деканоїдзе заявила, що на постійні посади в Нацполіції будуть призначати ЛИШЕ після співбесіди з атестаційною комісією. 15 лютого Деканоїдзе у ефірі ТСН поаідомила, що переатестація по Києву і Київській області закінчилася, і представила її результати.

Тим не менш, є випадки, коли, всупереч заявам, на надзвичайно відповідальні посади призначають осіб без атестації.

Приклад – посада начальника кримінальної поліції Києва, яку зайняв Стрижак Віталій Олександрович, екс-заступник керівника ГУБОЗ МВС України при Януковичу.

Якщо усі проходять атестацію, то як так сталося, що не пройшла атестацію настільки важлива для поліції людина?

Варто не допускати таких ситуацій у майбутньому – бо тоді це ставить під сумнів увесь процес оновлення в поліції, коли одних атестують, а інших – ні.


Керівникам нацполіції варто зрозуміти, що Україна – не Грузія. Тут усе працює по-іншому. Тут суб’єктом реформування громада, а влада є гальмом реформ. Без опори на громаду, на жаль, будь-яка реформа буде приречена на поразку. Менше всього хотілося, щоб повторювалися прикрі приклади сумнівних кадрових рішень, на кшталт нинішнього скандалу з призначенням на поліцію людини з неоднозначною репутацією Антона Шевцова (Вінничина).

Треба, врешті, говорити з громадою однією мовою – і в прямому, і в переносному сенсі цього слова

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини