xcounter
Calendar Icon

Дострокові парламентські вибори потрібні. І одночасно з президентськими

28.03.2016 13:10

Сміття з хати потрібно вигрібати не за розкладом, а коли його назбирується забагато.

Усі заговорили, що вибори в Кривому Розі - мовляв, це про недоцільність дострокових парламентських виборів. А мені бачиться якось інакше. Ось Комітет виборців України заявляє, що вибори в КР пройшли з порушеннями.

Отак буде і з виборами на Донбасі. Усі заявлять, що стандарти не були дотримані, а жити будемо з наявним результатом, і з необхідністю "співпрацювати" з новою місцевою владою.

Що стосується дострокових парламентських виборів. Вони потрібні. І до того ж одночасні з президентськими. І боятися потрібно не посилення колишніх ригів. Усілякі ахметови, фірташі, льовочкіни, бойки з колесніковими - це відкриті явні опоненти або, часами, вороги. Значно гірші і підступніші - вороги приховані. І саме чисткою "патріотичного" і "демократичного" таборів потрібно займатися.

Занадто багато випадкових людей, прилипал, брехунів і корупціонерів, які дискредитують як ідею демократичних правових реформ, так і української державності. Краще ризикнути і відточувати демократичні процедури та механізми, ніж дати можливість нинішній владі бездарно просрати, розікрасти і продати все те, що завойовано ціною життів українців.

Зрештою, особисто мені значно більше імпонує ідея повалення майданами чи переворотами (а до того все йде) проросйської влади, а не вдаваної проєвропейської, як зараз. Зміна влади також може стати чи не єдиним шансом для України пригальмувати виконання Мінських домовленостей. Також, загальне переконання, яке, схоже, поділяє і Путін, що нові вибори зміцнять позиції проросійських сил, можуть зупинити його від чергової ескалації на Сході України (щоб забезпечити можливість виборів).

Тому - вперед, до дострокових виборів! Сміття з хати потрібно вигрібати не за розкладом, а коли його назбирується забагато.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини