xcounter
Calendar Icon

Павел Нусс: Розрив дипломатичних відносин з Росією - політична провокація

01.04.2016 09:34

Розрив дипломатичних відносин України з Російською Федерацією практично демонтує всі політико-дипломатичні рішення щодо мирного врегулювання збройного протистояння та відновлення українського суверенітету на окупованих територіях сходу.

Рішеняя про розрив дипломатичних відносин з РФ лишає загрозу сепаратистської та терористичної активністі в зоні конфлікту на тривалий час. Односторонній розрив дипломатичних відносин з Російською Федерацією гарантує ескалацію збройного конфлікту та мотивує агресора на розширення військової присутності на непідконтрольних Києву територіях.

Більш того. Автори цієї безвідповідальної та контрпродуктивної ініціативи таким чином свідомо виключають з порядку денного питання роботи міжнародної дипломатичної ініціативи Президента Порошенко у форматі "Geneva+", мета якого - деокупація Криму через політико-дипломатичні механізми. Минаючи перелік всіх інших втрат в результаті рішення про денонсацію дипломатичних відносин з РФ не можна не акцентувати увагу на багатомільйонну українську діаспору та українців - трудових мігрантів в РФ, які лишаються прав, консульського захисту та іншої підтримки через рішення про відкликання українського представництва.

Ініціаторів цієї політичної провокації взагалі не цікавить жодний процес та зусилля України, окрім процесу їхньої примітивної боротьби за владу ціною національної безпеки та інтересів.

Парасюк та його деякі колеги по комітету - примітивні політтехнологічні знаряддя в руках кураторів з бізнесу. Ввівши в оману інших колег по парламенту, виконавці цієї провокації майже переконали всю країну та світ в тому, що рішення про розрив д.відносин з РФ схвалене більшістю голосами членів комітету, і що це рішення має підтримку в щалі. Це обман.

P. S. Рішення про розрив дипломатичних відносин з Російською Федерацією треба було приймати на початку її військової агресії та анексія Криму у березні 2014. Але тоді ця тема свідомо не піднімалась перехідним Урядом, який був підконтрольним Тимошенко, яка блокувала прийняття рішення РНБО про початок обороних операцій в АРК, про що свідчать документи фіксації виступів на тому засіданні РНБО.

А сьогодні вже партія "Батьківщина" підтримує розрив дипвідносин з агресором. Популізму Тимошенко немає меж.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини