xcounter
Calendar Icon

Істина знаходить свій шлях – як не через гідність, то через курс бакса

05.04.2016 09:47

​Президент однаково щирий у всьому.

Він однаково рішучий у боротьбі з корупцією і у протистоянні російській агресії, однаково правдиво говорить про свої зусилля як щодо подолання олігархату, так і путінських інтервентів. Головний підприємець настільки ж активно протистоїть великим шахраям, як і Москві.

Він все це робить однаково – таємними угодами. Замість демонтажу корупційно-феодального устрою головний олігарх країни та його команда таємно домовилися з іншими олігархами та контролерами схем. Поділили сфери впливу, «долі і тєми», митниці та комітети, розсадили своїх людей по посадах, уклали пакт політичний ненапад.

Замість мобілізації сил країни, довгострокової стратегії опору агресору хазяїн Банкової таємно домовився з Путіним про ненапад. Путіна Україна оголосила непричетним до справи Савченко, Росію офіційно не визнають агресором, за агресію не подають на неї консолідованого позову в суд, не чіпають російські активи в Україні, ОРДіЛО пообіцяли згодом взяти на баланс України, а поки вовсю підтримувати їх торгівлею та соцвиплатами, електрикою та газом – поки ті гатять по наших з гаубиць.

Цінності українського народу різні. Той народ, котрий пішов на Майдан на повстання, а потім на Схід воювати – той давно вже все зрозумів щодо Порошенка. На щастя, той народ, котрий пробачив Порошенку ганебний «мир» з Росією, виявився все ж не готовий пробачити крадійство.

Істина находить свій шлях до свідомості – як не через гідність, то через курс бакса.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини