xcounter
Calendar Icon

Час бунту для патрульних?

22.04.2016 08:59

Патрульним зараз не позаздриш - вони відчувають, що у самої системи нема бажання діяти по-новому, у них дефіцит підтримки.

Новою патрульною поліцією зараз прикривають весь той безлад, котрий майже у незайманій формі перенісся з МВС у Нацполіцію. Не було б такого прикриття - можливо, суспільство б по-іншому поставилося до того, що відбувається у правоохоронних органах.

Патрульні, серед яких є багато дійсно нових та щирих людей, на сьогодні є ширмою, котрою маскують дефіцит реформ у екс-МВС, кричущу корупцію та кримінал (чого лише варті систематичні гастролі по забудовам тітушок під керівництвом місцевих поліцейських начальників), колосальний, невиданий з 90-х розгул злочинності (показники найбільш поширених злочинів колосально зросли). Патрульним зараз не позаздриш - вони відчувають, що у самої системи нема бажання діяти по-новому, у них дефіцит підтримки.

Народ (не найкраща його частина), чим далі, тим більше вчиться сміятися з них та зневажати їх. Матеріальні ресурси, куплені на гроші американських платників податків, тануть. Машини ламаються. Знань не вистачає навіть для тих завдань, котрі стоять перед патрулями - "реформу" клепали чимскоріш, і пожертвували якістю навчання.

Повноважень виконувати найголовніші завдання, котрі стоять перед правоохоронними органами - наприклад, вести слідство, вести кримінальний розшук - у патрульної поліції нема.

За новими патрульними, як за ширмою, комфортно влаштувалися типові старі негідники, котрі кришують кримінальний бізнес, займаються рекетом підпримєців, виконують платні завдання замовників тощо. З незрозумілих причин керівництво Нацполіції не контролює ситуацію на місцях, кадрова політика здійснюється "всліпу". Атестацію проходять найзліші упирі. (Про те, як ставляться у Нацполіції до скарг нардепів на свавілля їх підлеглих, я взагалі мовчу).

Що робити?

Якби я був патрульним, я б зараз організував би профспілку і боровся з свавіллям у екс-МВС. Думаю, народного кредиту довіри ще вистачить.

Я б сказав - досить тримати нас ширмою для своїх злочинів і некомпетентності! Або робіть справжні зміни, або йдіть геть! Народ і відповідальні політики таке точно б підтримали. Поодинці ми не справимося.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини