xcounter
Calendar Icon

Нова «права рука» Тимошенко

Щиро вітаю партію "ВО Батьківщина" та особисто Юлію Володимирівну з призначенням нового начальника Центрального виборчого штабу партії – Едуарда Матвійчука.

За свої 53 роки Едік зробив вже другий карколомний політичний кульбіт. Перед тим, як тепер очолити штаб відомої опозиціонерки, він довгі роки працював над кар’єрою у Партії регіонів і вислужився до хлібного місця губернатора Одеської області часів Януковича.

Щоправда, 7 листопада 2013 року його звільнили і він перейшов на позицію радника президента (Януковича В.Ф.). Кажуть, готували до більш високих посад, аж тут Революція і воно "нє сложилось".

Зате відтепер кар’єра політика з підмоченою репутацією - знову на підйомі.

Подейкують, нова "права рука" Тимошенко є зв’язковим з Сергієм Льовочкіним та Дмитром Фірташем, що не бажають носити яйця в одній опозиційній корзині і підкладають трошки до Батьківщини.

Між іншим, вперше Едік Матвійчук змінив політичну орієнтацію на прямо протилежну у далекому 2003 році, коли переметнувся до Партії регіонів прямо від Нашої України, партії Віктора Ющенка, від якої його обрали до Верховної Ради.

UPD. На фото Едік в центрі "шагает дружно в ряд" між Вітяй і Серьйожою. "Любі мої" (його) , як каже лідерка Едуарда...

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини