xcounter
Calendar Icon

Звільнення заручників заблоковане і за цим стоїть Москва

26.07.2016 09:13

​Цікава інформація від матерів українських полонених, які через своі контакти намагаються знайти будь- яку інфо про ситуацію з заручниками в ОРДЛО.

Так ось вони пишуть про матерів по ту лінію зіткнення, близьких так званих " саперів", що іх затримали ЗСУ поблизу Широкіно пару тижнів тому. Ми в Мінську поінформували, що готові передати цих людей задля звільнення українських заручників. І отримали відмову від ОРДО.

Схоже, близькі " саперів" намагалися з'ясувати у ватажків ОРДО, чому ті відмовилися від звільнення заручників. І з цим жінками просто ніхто навіть не зустрівся. Для мене це ще одне свідчення, що звільнення заблоковане і що за цим стоїть Москва. Також це ще раз підтверджує маріонеточність так званих ватажків ОРДЛО, які навіть гуманітарні питання самі не вправі і не взмозі вирішувати- поки ім не дозволить Кремль.

Р. S. Останнім часом читаю все більше заяв певних "експертів" , що, мовляв, то все мінський процес і украінські "не такі " переговорники винні, що заблоковано звільнення заручників. А в тому, що в нас ескалація на Донбасі і щодня вбивають, теж украінська сторона винна і мінські групи? Дуже неприємно, коли намагаються спекулювати на таких делікатних темах, як звільнення заручників. Жодне звільнення, навіть за участі волонтерів і всіляких переговорників не відбувалося БЕЗ підтримки і участі СБУ. Жодне. І очевидно, що раніше , напочатку конфлікту, поки в так званих ЛНР- ДНР не взяли все під свій контроль ФСБ, звільнення відбувалися на інших умовах. Тепер украінські бранці - справжні заручники терористів і РФ- держави, що підтримує тероризм і ними шантажують Украіну і світ. Вимагаючи амністії, виборів, капітуляції, казна чого... Щодня шантажуючи Украіну долями живих людей, також посилюючи обстріли.

Ми щодня сигналізуємо про ескалацію конфлікту світові. Як на мене, РФ посилює тиск на Украіну саме зараз , активізуючи обстріли, не випадково. Кремль біснуються напередодні 25-річці нашої Незалежності. Саме незалежність вони не можуть нам простити ....

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини