xcounter
Calendar Icon

Президентська кампанія в США - змагання двох політиків, які не викликають довіри

25.08.2016 11:24

Ця ситуація, яка цілком собі може перерости в скандал.

У родині Клінтонів Хіларі завжди займалась забезпеченням.

З цим були пов"язані складні і не дуже гарні історії починаючи з періоду роботи Б.Клінтона губернатором.

Тепер, так виглядає, що Хіларі настільки розбалувала Біла безбідним існуванням за рахунок її клопотів, що змушена була продовжувати "носити додому хліб" навіть тоді, коли за логікою речей це вже мусив робити її чоловік.

Мова йде про чергову "пікантну ситуацію" навколо Хіларі. На поверхню виплили факти, що в період очолювання зовнішньополітичного відомства США Х.Клінтон провела 154 зустрічі чи телефонні бесіди з представниками різних груп інтересів. І треба ж такому статися, 85 осіб з цього списку співбесідників Хіларі пожертвували загалом 156 млн. дол. США фундації Клінтонів.

Ні, все абсолютно законно. Понад те - і до фундації Клінтонів питань немає - займається масою корисних важливих глобальних речей (найбільше про це знає, ну, і вкладає туди грошей з числа українців - Віктор Пінчук).

Але в американської преси відразу ж виникло питання, а чи не занадто активно держсекретар використовувала посаду для поповнення рахунків приватної фундації своєї родини? І чи не виникне такої спокуси у президента Х.Клінтон? Адже погодьтесь, що фраза "половина людей не з числа урядовців, з якими міністр закордонних справ мала зустріч впродовж перебування на посаді, жертували їй гроші" звучить трохи огидно.

Ця ситуація, яка цілком собі може перерости в скандал, тим більше, що Дональд Трамп не змарнує таку нагоду, дуже гарно ілюструє цікаву тезу американських оглядачів про нинішню президентську кампанію в США - змагання двох політиків, які не викликають довіри.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини