xcounter
Calendar Icon

Великі питання до євродепутатів

19.09.2016 11:19

​Візит депутатів Європарламенту - членів парламентського комітету асоціаціі , готувався ще з травня.

Євродепутати самі висловили бажання відвідати не лише Киів, але і Схід. Ми ретельно пропрацьовували маршрути, пропонували різні міста і селища для відвідин. Офіційна програма була затверджена з відповідним секретаріатом Європарламенту. І ось, за два дні до початку ПКА украінська сторона отримала офіційного листа, що президент Європарламенту і всі голови політгруп і фракцій ( так звана конференція керівників Європарламенту на чолі з президентом ЄП) обговорювала майбутній візит делегаціі своіх депутатів в Украіну і прийняла рішення ОБМЕЖИТИ офіційну програму тільки Києвом, через безпекову ситуацію.

Звичайно, депутатам не можна нічого забороняти. Тому Європарламент заборонив іхати своім співробітникам. Не дозволяється іхати перекладачам і жодному співпробітнику Європарламенту - через безпекову ситуацію! А депутатам рекомендували обмежити офіційний візит лише безпечним Києвом, а далі, мовляв, хто вже захоче -то іх неофіційна справа.

І ми дякуємо тим трьом європейським політикам , єдиним , які прийняли рішення - іхати! В нас є великі питання до наших європейських колег: а як же ви наполягаєте на проведенні виборів на територіях, де вашим співробітникам небезпечно перебувати навіть годину? А як там перебуватимуть спостерігачі , мовчу вже про безпеку виборчих дільниць...і взагалі, РФ же гарантувала режим тиші... Там живуть тисячі украінців- хто подбає про іх безпеку? Чи вибори потрібні лише для галочки, а не справжні?...

Очевидно, що це - подвійні стандарти і ми будемо говорити про це на кожній міжнародній зустрічі!

Ми дякуємо Ребеккі Хармс і ії колегам Міхаелю Боні і Яроміру Стетіні, які сказали, що ім соромно за таке рішення президентського комітету і які , попри все, поіхали своіми очима побачити " перемир'я".

Наш візит розпочався з Дніпра, з лікарні імені Мечникова. За два роки тут врятували 2 тисячі наших солдатів. Й сьогодні реанімація забита дуже важкими пораненими - з Авдіівки, промзони, з інших населених пунктів. Всі вони доставлені після чергового проголошення режиму тиші, вже у вересні. Режим тиші щодня порушується бойовиками. Європейські колеги були шоковані характером побачених ран, відірваними кінцівками, складеними наново ногами, зашитими тілами зовсім юних хлопців, майже дітей. " Ми захищаємо Батьківщину"- шепотів хлопець, якому видалили нирку і півшлунку... Чи пам' ятають самі деякі європейці в пафосі своіх слів - повчань про цінності, про те, як це - захищати Батьківщину? Ми можемо іх цьому повчити. Доя нас це- найвища цінність.

В лікарні європейським депутатам показали колекцію куль, осколків від мін і "Градів" , що іх витягли з понівечених молодих украінців, які захищають європейські цінності- прав на свободу , незалежність і гідність.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини