xcounter
Calendar Icon

Колапс банківської системи неминучий

23.09.2016 10:29

​Фінансова влада – фонд гарантування вкладів та НБУ – щосили вдають, що все нормально, що 5 млн постраждалих вкладників за 2.5 роки – це нормально, а 82 банки-банків – це природньо.

Смішна тактика, бо такі кількісні показники не дозволять замовчати проблему.

Вкладники кажуть, що у них – три вороги. Спочатку їх грабують несумлінні власники банків. Потім підключається НБУ. Далі фонд розпоряджається їх активами і розпродає на свій розсуд.

Окремо про роль НБУ. Національний банк України вводить свого куратора в кожен банк на етапі проблемності. І саме в цей момент здійснюються найгучніші справи та зловживання!

Наприклад, у Дельта-банку власник Микола Лагун вивів за кордон 535 мільйонів доларів на 12 підставних фірм, власниками яких були топ-менеджери Дельти. Ця якраз та сума, яку зараз фонд винен вкладникам цього банку. Такі ж зловживання були і в інших банках. І

Сьогодні фонд розпоряджається нашими активами. Фонд чомусь не отримав поштою сповіщення, і через це програв позов, де вирішувалась суперечка за 725 млн. (З цього приводу звертатимуся до правоохоронців).

Кредитори банку «Фінанси і кредит» розробили ряд законопроектів, які збільшують відповідальність власників банків, та пришвидшують процес визнання цих банкірів винними. Ми звертаємося до депутатів профільного комітету, щоб затвердити дані законопроекти та проголосувати їх. Не змушуйте людей вас ненавидіти.

Сьогодні більше 30 тисяч вкладників банку Михайлівський залишились без своїх гарантованих виплат по вкладам більше ніж на 1,6 мільярда гривень, через найгрубіші порушення фондом гарантування вкладів фізичних осіб законів та конституційних прав людини

Якщо раніше Фонд гарантування вкладників працював з депозитами більше 200 тисяч гривень, то сьогодні на прикладі банку Михайлівський ми бачимо відпрацювання схеми по конфіскації вкладів осіб менше 200 тисяч гривень. Фонд повинен був виплачувати всім вкладникам по законам системи гарантування вкладів фізичних осіб на момент початку ліквідації банку, однак, минуло більше двох місяців і люди не отримали своїх грошей.

Враховуючи те, що навіть найбільші банки знаходяться сьогодні в коматозному стані, ми вважаємо, що колапс всієї банківської системи неминучий, якщо не приймати ніяких рішень. Тому вкладники будуть знімати всі свої гроші з поточних депозитів, в очікуванні позитивного вирішення питань проблемних банків.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини