xcounter
Calendar Icon

10 причин, чому Аваков має піти геть

27.09.2016 10:59

​Ще раз про стрілянину в Дніпрі.

1. Копи діяли вкрай непрофесійно, що свідчить щонайменше про недостатність підготовки.

2. Аваков, Найєм та інші гумові геращенки розхитують в Україні культ любові до мусорів. Щоб як у росії. Квіти, 700 тис грн компенсації сім'ям, дітям квартири. Таких почестей не заслужив жоден загиблий воїн.

3. Аваков, Найєм та інші гумові геращенки намагаються відвернути увагу суспільства від того факту, що це працівник МВС застрелив двох інших працівників МВС. Тому йдеться не про героїзм, а про розборки всередині однієї банди. Загиблих копів використали як гарматне м'ясо.

4. Аваков має відповідати за своїх підлеглих і піти геть.

5. Найєм, який у якості нардепа і члєна колегії мвс займався кадровим відбором у поліцію Дніпра, має відповідати за те, що бабло розпиляв, а набрав чорт-зна кого і випустив їх на вулицю без нормальної підготовки.

6. Геращенко не має ні за що відповідати. Закон забороняє вимагати відповідальності з ідіотів.

7. Ніякої презумпції правоти мусорів не буде. Не дозволять самі ж. Якщо ж буде - то мусорів стрілятимуть ще частіше, бо ті негайно відчують себе безкарними і підуть по безпредєлу.

8. Обидва копи лишилися б живі, якби водій маршрутки міг легально дістати з кобури ствол і не таранити вбивцю, а застрелити. Мужності йому б вистачило, не те що копам.

9. Зловмисник мав ствол не залежно від того, чи мав на це дозвіл. І жодна - озброєна! - поліція завадити йому не змогла. Що вже казати про законодавчо беззбройних громадян?

10. Інцидент довів, що члени організованого злочинного угрупування під назвою МВС не здатні забезпечити жодного правопорядку, окрім підармаршу. Це сигнал для усіх авакових, найємів та інших гумових геращенків: коли ми прийдемо по вас - ніщо і ніхто нам не завадить. До зустрічі, здихляки.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини