xcounter
Calendar Icon

Москва відверто і цинічно зриває мінський процес

03.10.2016 14:27

​ЦВК РФ говорить, що "дистанційно" спостерігає за " праймериз" в " республіках", тобто, фарсом, що відбувається в ОРДЛО.

Звичайно, куратори мають ретельно слідкувати за своіми підлеглими ставлениками і піддослідними " республіками".

Сценарій " праймеріз"( а слово ж то яке, не новорусское, як же це його запустили в обіход в " новоросійських республіках") розроблявся в Кремлі, радниками Путіна, як і псевдовибори листопада 2014 року , що зірвали мінські угоди і призвели до тисяч нових жертв. Вушка такого собі злого демона С- ва стирчать з цього " праймеріз", аж гай шумить.

Украінська сторона розцінює всі ці " праймерізи" як чергову спробу нахабного зриву мінського процесу, як спробу сегрегаціі можливих учасників можливих виборів ( до яких ще ой як далеко). На окупованих територіях створені псевдовиборчі органи, без спостерігачів і ЗМІ, без украінських політиків і партій, без переселенців відбувається фарс.

Які модальності виборів можна обговорювати в Мінську , коли в бойовиків своя " модальність" і реальність, написана в Кремлі. Очевидно, що на ці спроби ,по суті , зірвати роботу політичноі групи в Мінську, має бути і реакція наших партнерів по нормандському формату, і всього світу. Москва відверто і цинічно зриває мінський процес. І на цьому фоні будь- які розмови про спробу пом'якшити санкціі виглядають просто цинічно

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини