xcounter
Calendar Icon

Візовий режим з РФ не створює для України жодних переваг

04.10.2016 17:24

Візовий режим - це не більше, ніж бюрократична перепона на шляху людського обміну між державами.

Ідея з запровадженням візового режиму з РФ - це ще одне красномовне свідчення непослідовності, безсистемності української влади, відсутності у неї реалістичного бачення ситуації та плану руху вперед.

Візовий режим - це не більше, ніж бюрократична перепона на шляху людського обміну між державами.

Він не дає нічого в плані безпеки. Так, можливо, українські спецслужби отримуватимуть інформацію про наміри росіян відвідати Україну на кілька днів раніше. Але, по-перше, в умовах війни треба уміти працювати в реальному часі (без додаткового часу на виконання "домашньго завдання"), а, по-друге, цей позитив цілком нівелюється тим, що російські спецслужби (у яких і так все непогано з організацією провокацій проти громадян України) також отримуватимуть більше часу на підготовку різного роду капостей українцям.

Візовий режим не створює для нас жодних переваг і ні від чого не захищає.

Якщо у нас війна з РФ (про що любить повторювати українська влада, не роблячи нічого для правового оформлення цієї позиції, перетворюючись таким чином на скопище демагогів. Бо реальною владу роблять справи, а не заяви і виступи з трибун), то цьому стану "відносин" повною мірою відповідає лише розірвання дипломатичних відносин і закриті кордони.

Усе інше - це замилювання очей українцям.

Найкраще, що може зробити українська влада, дбаючи про пореби, права, життя українців - це заборонити їм поїздки через лінію фронту у воюючу з нами Росію. І детально пояснити усі причини цього рішення.

Усе інше - візовий режим, консули, які захищають права, - це від лукавого.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини