xcounter
Calendar Icon

​Відставка Деканоїдзе – сигнал тривоги

14.11.2016 16:26

Не високі тарифи, не вкрадені вклади у банках і не обман щодо безвізового режиму можуть стати приводом для безжального конфлікту влади і суспільства.

Поліцейське свавілля.

Саме з бунту проти свавілля Беркуту почалася українська революція 2013-2014 років. Саме репресивна машина Януковича змусила піднятися на повстання тисячі людей.

Зараз цю репресивну машину послідовно відновлюють і готують до нових звершень.

Відставка Хатії Деканоїдзе, про яку зараз говорять – цілком логічний крок. Причиною такого кроку може бути, в першу чергу, небажання бути далі ширмою для поліцейщини, котра зараз наростає, мов снігова лавина. Найближчими днями поліцейських готують на ліквідацію наметових містечок, на протидію масовим зібранням громадян.

Звісно, Деканоїдзе не бажає бути зіц-головою органу, котрий буде порушувати закон. І не дивно, що вона зараз іде, напередодні дуже важкого періоду.

Нагадаю, що "Беркут" з незначними втратами пройшов переатестацію. Негідники, котрі били людей на Майдані, катували і знущалися з них, розстрілювали з помпових рушниць – більшість з них стараннями Авакова лишилися на службі і готові повторити свої подвиги. Тепер на догоду своїм новим хазяям.

Більше того, беркутів ці це відверто заявляють нам, що будуть нас вбивати. Сходіть на будь-який суд, де судять нечисленних їх колег – вам все стане зрозуміло.

Стара міліцейська система зараз готова підставити плече нинішній владі, у момент, коли ця влада переживає політичні труднощі. Але як тільки влада почне масово використовувати старих мусорів – вона автоматично перейде з категорії "наших негідників" у розряд "смертельні вороги" – бо усі прекрасно пам'ятають Майдан, Грушевського, Інститутську.

Я не впевнений, що у свіжосформованому "штабу спротиву революції" це розуміють; там, за моїми відчуттями, впевнені у свої силах і хочуть "дати революції у морду". Відставка ледь не єдиної поміркованої фігури – це сигнал, що починається... точніше, продовжується те, що перервалося у лютому 2014-го.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини