xcounter
Calendar Icon

25 років Збройним Силам Украіни - головному гаранту нашоі Незалежності і безпеки

06.12.2016 10:17

Наша Армія має найбільшу довіру суспільства.

Дякую кожному воіну, пишаюся знайомством і дружбою з тими офіцерами і солдатами, кого знаю особисто. Коли чую ваші позивні- серце наповнюється гордістю, що знаю особисто.

Маю борг перед ЗСУ - звільнити тих наших героів, які ще в полоні. І це моя заповітна мрія: обняти іх на волі, і над цим ми працюємо . Дуже болить, що цей процес блокується РФ і зрадниками- маріонетками з ОРДЛО.

Наша Армія має найбільшу довіру суспільства. Нашу армію знищували і розкрадали 20 років міністри, деякі нечесні генерали, і деякі негідні високого звання офіцери, солдатів примушували будувати своі дачі, а не укріпляти кордон. Крадіі і зрадники мають відповісти за законом - і це борг перед ЗСУ нашоі ГПУ, військовоі прокуратури, всіх слідчих органів.

Наша армія відродилася і збудувалася наново за останні три роки. В тому числі за допомогю волонтерів. Символічно, шо ці два важливі дні - нашоі Арміі і свято волонтера - стоять у календарі поряд. Вклоняємося, пишаємося, маємо бути гідними.

Вклоняюся низько, на колінах, всім вдовам і сиротам, чиі чоловіки, сини, батьки героічно загинули, захищаючи Украіну і кожного з нас........ Вічная пам'ять Кожному Герою. Має бути великий Музей героів нашоі вітчизняноі війни проти агресора РФ, де золотими літерами впишемо ім'я кожного Захисника Украіни.

Дорогі солдати і офіцери! Довгих років життя вам і вашим родинам. Слава ВАМ і вічна ганьба вбивцям з РФ і іх найманцям- зрадникам, що зрадили присязі і народові Украіни...

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини