xcounter
Calendar Icon

Нацполіція живе своїм життям: їй не указ ні прокуратура, ні народні депутати, ні Закон «Про поліцію»

Прокуратура Київської області вимагає від поліції розслідувати побиття активістів в Коцюбинському, але поліція не реагує. Про це йдеться у відповіді на мій депутатській запит щодо саботажу і бездіяльності поліції в Коцюбинському з розслідування нападів на активістів Леся Петрик-Ельникова, Ігоря Домбровського та Андрія Ополінського.

Ці напади сталися протягом вересня - листопада, були порушені кримінальні провадження, але розслідування не ведеться. Прокуратура, вивчивши питання, констатувала саботаж і бездіяльність поліції, публікую документ:

"Стан досудового розслідування по вказаних кримінальних провадженнях заслухано на оперативній нараді у прокуратурі області, на якій встановлено, що досудове розслідування слідчими СВ Ірпінського відділу поліції ГУНП в Київській області здійснюється неналежним чином, - йдеться у документі. - Водночас, органами прокуратури області неодноразово надавалися слідчим вказівки в порядку ст. 36 КПК України, які залишились без виконання".

Прокуратура також вимагала вжити дисциплінарних заходів до тих слідчих Ірпінського відлілу Нацполіції, які гальмують розслідування. Але поліція не прореагувала і на це.

Сьогодні виступала на цю тему в парламенті. Національна поліція живе своїм життям, їй не указ ні прокуратура, ні народні депутати, ні Закон «Про поліцію». Звинувачую керівництво Національної поліції і МВС в співучасті. Непокараний злочин провокує новий злочин. А титушка, який знає, що залишиться безкарним, - це пряма провина поліцейського, а не титушки.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини