xcounter
Calendar Icon

Розповзання тероризму

06.01.2017 14:21

​На жаль, і це передбачення збулось.

Теракт в Ізмірі.

Звичайно, в переважній більшості, коли йдеться про турецькі середземноморські курорти, українці подумають про Анталію.

Як на мене, це якась історична маркетингова помилка, оскільки з точки зору природної краси, ландшафтів, кількості та доступності історичних пам"яток, активності нічного життя егейське узбережжя Туреччини - провінції Ізмір (місто Ізмір та курорт Чешме), Айдин (Кушадаси) та Мугла (Бодрум, Мармарис, Фетхіє, Даламан) значно більш привабливі та цікаві. При тому інфраструктурні можливості регіону для туризму нічим не поступаються Анталії (щодо більш складних форм туризму, як яхтинг чи дайвінг, то і значно випереджають), а клімат, мають, напевно, кращий.

Ізмір - третє за величиною місто Туреччини (після Стамбулу та Анкари) з населенням 3.5 млн мешканців, бурхливим діловим і туристичним потоком. Ну, а в натовпі загубитися, очевидно, легше. Чим і користаються терористи.

Ізмір ще не можна назвати винятково курортним містом. Але теракт в традиційно спокійному, безпечному і я би навіть сказав розслабленому Ізмірі свідчить, що тероризм розповзається по усій Туреччині.

Любив бувати в Ізмірі (випробував усі способи і маршрути добиратися туди) і завжди жартував, що якби мав вибір, то без вагань обрав би роботу в Ізмірі, а не в Стамбулі. І мені страшенно шкода, що біда дісталась і цього прекрасного колись затишного куточка Туреччини з драматичною, але дуже цікавою історією.

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Кращі криптовалютні біржі 2021 року для трейдерів-початківців

Популярні відео на YouTUBE
Тематичні матеріали
Binance
Цікаве
Найпопулярніші новини
Найкращі відео з YouTUBE
Популярні блоги
Погода і гороскоп
Автоновини